發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

我都想入,但未唸定PDW定416好,我自己鐘意416多D,但睇樣PDW又唔錯,最衰ino未出2010,VFC又冇影/.\

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-3-2010 03:02 發表

416 有埋字wo
我就係比佢毒到>.<本身等INO2010既M4出,點知我一直既最愛416佢出左,OMG,不過佢都有幾個位做錯,我又等唔到VFC,同自己講,最多個時買埋枝VFC番去XD

今日買左枝416番去,topgas火力岩岩好1.4~1.5,唔通WE改左善良火力?拆個後準出黎,都幾重手,感覺上佢後座力反而冇M16咁大,係時候買埋西京個SET野^.^
係呢,想問各師兄,係上槍身後面直望個hopup係唔係唔會見到hopup膠壓落黎?thz

引用:
原帖由 hin_1213 於 26-3-2010 22:15 發表
個HOP UP膠點到會壓落黎
姐係係後面係睇唔到有冇壓落去?

引用:
原帖由 hin_1213 於 26-3-2010 23:24 發表
你點睇?
拆左條bolt,之後係後面連芯直望去管到,唔見有野壓落黎

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 02:31 發表
扭下個HOP UP?
扭到盡,終於見到有DD壓落黎,真係DD=.=聽日先試射,唔知點解總係覺得佢個hopup唔夠勁

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 10:36 發表
你有無見過綠色HOP UP膠?硬到九彩之餘仲要射到D BB彈周圍飛!果隻就係扭極到見到佢壓落黎!最後我都係死死氣俾左成百蚊買新既HOP UP膠!不過我都未試到射程有幾遠!
我好似係黑色HOPUP膠

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 12:33 發表
你試左先,唔得記得去換!
本身今日試,點知而家病左,仲越黎越勁=.=睇黎要等多幾日先試到,枝野我唔係軍X3買,係Q記買=.=

引用:
原帖由 tpow 於 29-3-2010 13:39 發表

超正!!!

貼張野有乜用呀 師兄! (Pic 5)
我個hopup較盡都好似師兄枝PDW得咁DD=.=,可能再小DD...不過我打0.28珠都應該有30左右,命中就一半半,幾槍直去過30,幾槍30已經跌=.=

我聽日去買加強後座力個set野比枝416用,個時賣@%)話唔賣16用冇買到,而家要#@)先買到,但又話岩16用,仲要跟條140%彈弓,我好怕佢條140%=.=

發新話題