16 12
發新話題

想問摩打齒有無得散買???

我果隻掃左
THX

有架
marui gp 同systema都有
你邊款摩打掃左?
systema就好易裝,一粒6角匙就可以扭實
我記得馬記同gp都好似要用一件工具先可以扭粒齒出黎
槍鋪一定有,可能其他師兄唔使用
我就唔知係咪一定要用,因為未掃過

引用:
原帖由 rmcevisu 於 28-4-2007 12:19 發表
有架
marui gp 同systema都有
你邊款摩打掃左?
systema就好易裝,一粒6角匙就可以扭實
我記得馬記同gp都好似要用一件工具先可以扭粒齒出黎
槍鋪一定有,可能其他師兄唔使用
我就唔知係咪一定要用,因為未掃過
thank you~
琴日都唔知咩事掃左摩打齒,但係底齒又無掃啵

買鷹力吧

引用:
原帖由 B.C 於 28-4-2007 12:49 發表

thank you~
琴日都唔知咩事掃左摩打齒,但係底齒又無掃啵
唔使~^^
我果時仲低b,o岩o岩學整槍,果摩打齒掃左,我以為出面冇得配,去買多個新摩打=.=

引用:
原帖由 rmcevisu 於 28-4-2007 12:58 發表

唔使~^^
我果時仲低b,o岩o岩學整槍,果摩打齒掃左,我以為出面冇得配,去買多個新摩打=.=
我今日買左個裝摩打既工具都成2xx啦,都可以買到個摩打!
雖然可以用係其他槍到....但諗起都心痛

引用:
原帖由 B.C 於 28-4-2007 18:04 發表

我今日買左個裝摩打既工具都成2xx啦,都可以買到個摩打!
雖然可以用係其他槍到....但諗起都心痛
用粒齒頂住個麼打底凹入去條軸.....再用鎚打粒齒入去咪得囉
洗唔洗買.......

回覆 #7 華田 的帖子

但係拆出來好麻煩呢,有d冇6角羅c喎

想問邊道有得買裝拆摩打齒工具?槍街有嗎

槍街有,east京

引用:
原帖由 vtecekin 於 29-4-2007 22:00 發表
想問邊道有得買裝拆摩打齒工具?槍街有嗎

呢個, $6x
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 30-4-2007 07:36 發表

呢個, $6x
呢個好似for拆>??
要另外買多個for裝的

回覆 #12 B.C 的帖子

唔洗, 用鎚揼
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #10 B.C 的帖子

唔該你呀,師兄

寧丸買過隻馬記摩去....都係1xx.....

16 12
發新話題