發新話題

[others] PDW 買 WE or GHK 好 ?

PDW 買 WE or GHK 好 ?

請問各師兄

PDW 買 WE or GHK 好 ?

1.we同ghk個身係咪真數 ?

2.2支又有何分別呢 ?

thx

GHK 話:

現有PDW的下槍身採吋都過寬(尺吋約:27mm~28mm),

本公司的下槍身尺吋寬度為23.5mm(WA-M4的下槍身寬度:23mm)。

有關刻字方面,本公司深刻的要求標準為30條。
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

PDW黎講...
本身有用vve就買vve la...
用開vva就買vva la...
因為唔洗買過d匣...
雖然vve有條芯但都會有kit改番全開...
但條芯有個好處...就係佢密氣好好...用黎打game最好不過...
vve應該係真數...
之前有post講開vve pdw,師兄可以睇下...

近排轉左工比較忙 冇前個排咁update
我都諗緊買邊隻牌子
我對G_K所講既WA數有d懷疑…

引用:
原帖由 sam524 於 30-3-2010 23:12 發表
PDW黎講...
用開vva就買vva la...
因為唔洗買過d匣...
但條芯有個好處...盲係佢密氣好好...用黎打game最好不過...
vve應該係真數...
之前有po ...
咁熟口熟面既衰鬼

其實 豬hk都未出 睇定d先啦
gbb 永遠唔貴 但係配件就等於兩支槍

條芯有個好處

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 31-3-2010 00:49 發表

咁熟口熟面既衰鬼

其實 豬hk都未出 睇定d先啦
gbb 永遠唔貴 但係配件就等於兩支槍
我成日係gbb區同吹水區出現...
一定熟口熟面嫁la...

引用:
原帖由 sam524 於 30-3-2010 23:12 發表
PDW黎講...
用開vva就買GXK la...
因為唔洗買過d匣...
但條芯有個好處...就係佢密氣好好...用黎打game最好不過...
vve應該係真數...
之前有po ...
i argee
我都等緊gxk 支 pdw......

我朋友係第一支gbb,所以想問吓買邊支好

thx

引用:
原帖由 spider 於 31-3-2010 14:06 發表
我朋友係第一支gbb,所以想問吓買邊支好

thx
豬HK睇定D先啦 一出就買多數無好野(不論WA WE INO )
WE果支就需要D手工執一執
不過見有D人話豬HK 參考WA 而唔係GP

WE 換條芯再執一執就OK
豬HK 未知

最緊要係你朋友預幾錢? 收藏定打GAME?

發新話題