發新話題

井「性」正野

如果多D品牌學佢地咁都幾好喎
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 Mathew 於 2-4-2010 00:24 發表

到底係photoshop執出黎,定係自己用手指...
捽出黎的

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 1-4-2010 20:30 發表
Old news............
小弟都係睇過佢面頭果D JA,OLD NEWS唔好見怪

最鍾意03,叫你「Fire Control」

引用:
原帖由 ayaka 於 2-4-2010 00:47 發表

捽出黎的
會唔會捽到濕架

引用:
原帖由 ayaka 於 2-4-2010 00:47 發表

捽出黎的
叫佢夾住咪得囉~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 2-4-2010 13:18 發表

會唔會捽到濕架
成身濕晒
http://www.everything-airsoft.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/POSTER05.jpg

引用:
原帖由 ayaka 於 2-4-2010 13:46 發表

成身濕晒
個底底.....顯曬
賣槍定av啊

又好正
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

跟埋回氣管??
我支AGM有救喇

個女仔幾OK下喎~

但可惜買槍唔送女呢.
太陽神

唔錯唔錯

井記想我地唔只玩rifle,仲要我地記得玩下支手槍~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2-4-2010 21:53 發表
井記想我地唔只玩rifle,仲要我地記得玩下支手槍~
聽完你咁講
我忽然覺得井性好體貼用家...
井性,你係一個良心企業!!!

頂佢個肺!!!個果小三角條淺坑真係令我.~~~~~~~~
唔講甘多~~Ching們信得中心見~~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

個女仔3角褲上條坑同佢支M4上面條開模線幾夾啊,
一條凸一條凹,岩岩好可以合埋一齊.
太陽神

發新話題