29 12
發新話題

碎彈

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2010 02:51 發表

小弟對你既改HOP-UP方法好有興趣,希望可以交流一下
小弟覺得支槍有hop-up時大時細的問題
所以係兩粒adjuster cushion中間加左幼鐵枝,
加強彈力, 頂緊adjuster

回覆 11# 的帖子

成日都聽到人扭爆上身...唔出奇. s 記個金身d 料同佢個價真係唔成正比啦..

回覆 15# 的帖子

老外網曾經有人建意用16gwa 電線皮replace 左原廠既兩個cushion 啦. 原廠cushion 太細, 搞極都好似冇hopup 咁啦. 友台都有台灣朋友討論緊..

引用:
原帖由 jpg 於 5-4-2010 05:00 發表
成日都聽到人扭爆上身...唔出奇. s 記個金身d 料同佢個價真係唔成正比啦..
唉,咁就唯有希望個SR16E3身快D出咯

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2010 12:51 發表

不過都係做唔到真正AMBI control

引用:
原帖由 ayaka 於 5-4-2010 21:32 發表

不過都係做唔到真正AMBI control
少少野算啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2010 23:13 發表

少少野算啦
可能派米都覺得雞肋

引用:
原帖由 ayaka 於 5-4-2010 23:14 發表

可能派米都覺得雞肋
派米?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2010 23:20 發表

派米?
"PRIXX"??

引用:
原帖由 paklun 於 6-4-2010 00:03 發表

"PRIXX"??
似喎

引用:
原帖由 spec.ops. 於 5-4-2010 12:51 發表

小弟反而期待會唔會出MRP,唔知有冇消息呢?

引用:
原帖由 Easy240 於 6-4-2010 17:05 發表

小弟反而期待會唔會出MRP,唔知有冇消息呢?
只聞樓梯響

回覆 21# 的帖子

要整應該唔難, 係睇佢想唔想整既者. 而且ptw 唔同gbb, 唔會損耗. 唔用steel 用返亞鉛都仲得..

引用:
原帖由 jpg 於 7-4-2010 14:46 發表
要整應該唔難, 係睇佢想唔想整既者. 而且ptw 唔同gbb, 唔會損耗. 唔用steel 用返亞鉛都仲得..
個波箱d齒應該阻住喎

29 12
發新話題