37 123
發新話題

有無人見過呀??

有無人見過呀??

我想問問有無方法將支ptw MP5A4 改做MP5 SD6呀 ???????

請各高手指教

引用:
原帖由 jkidd 於 7-4-2010 23:28 發表
我想問問有無方法將支ptw MP5A4 改做MP5 SD6呀 ???????

請各高手指教
老外個論壇有

有見過. 兩日前先見到....

引用:
原帖由 jpg 於 8-4-2010 03:23 發表
有見過. 兩日前先見到....
有冇拎上手玩下

咁又冇...佢係到試緊槍, 唔知係咪有野壞...好似上彈唔順.

引用:
原帖由 jpg 於 8-4-2010 17:44 發表
咁又冇...佢係到試緊槍, 唔知係咪有野壞...好似上彈唔順.
咁就梗係咪鬼掂佢咯

TW5 上彈唔順.
通常係因為用手渣MAGWELL 位頂斜左只甲

引用:
原帖由 jkidd 於 7-4-2010 23:28 發表

請各高手指教
你有方法返到前SIGHT, 消音器,手托同尾托
其實好易改

回覆 8# 的帖子

如果用玩具parts, 用邊隻好呢?? src??

引用:
原帖由 jpg 於 9-4-2010 02:57 發表
如果用玩具parts, 用邊隻好呢?? src??
尾托得SRC
其他未見過實物

回覆 10# 的帖子

咁者係要搵到真野先改都啦??

引用:
原帖由 jpg 於 9-4-2010 03:14 發表
咁者係要搵到真野先改都啦??
你有計既

引用:
原帖由 spec.ops. 於 9-4-2010 07:44 發表

你有計既
係囉....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

唔知用玩具可唔可以改上去呢?????

我真係好想玩ptw mp5sd6 .................

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-4-2010 00:57 發表

老外個論壇有
可唔可以比條link睇睇呀 , thank you ^_^

37 123
發新話題