發新話題

太耐冇落廣華街D商店唔同哂

死佬落去又唔單聲[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 22-1-2007 05:30 發表
死佬落去又唔單聲
我明天去多次補飛[]

附件

Resize of SNC10184.JPG (85.65 KB)

22-1-2007 05:43

Resize of SNC10184.JPG

Resize of SNC10191.JPG (114.01 KB)

Resize of SNC10191.JPG

Resize of SNC10193.JPG (89.62 KB)

Resize of SNC10193.JPG

Resize of SNC10194.JPG (67.69 KB)

Resize of SNC10194.JPG

Resize of SNC10199.JPG (48.9 KB)

Resize of SNC10199.JPG

頂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我都想要件UNDER ARMOUR

i want this one!!  

回復 #20 四哥 的帖子

有冇哈哈笑款??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-1-2007 01:16 發表

我去到見到100 yen個ALICE扣...買左幾個! 重有個德國國防軍章...

全部都係唔值錢的!
唔值錢 []  買多d返來賣啦 []

引用:
原帖由 14692 於 22-1-2007 13:36 發表
有冇哈哈笑款??
冇喎....不過响豆豆男孩見到D咁嘅嘢.....[]

附件

Resize of SNC10091.JPG (97.43 KB)

22-1-2007 15:00

Resize of SNC10091.JPG

原來去左日本!!!
仲諗住尋日會見到你添~~
ya~!

引用:
原帖由 cle 於 22-1-2007 15:21 發表
原來去左日本!!!
仲諗住尋日會見到你添~~
ya~!
[]
今日就真係落去[]

好正[] []有d好想要 []

日本邊度黎架師兄?我四月都會過日本一轉

引用:
原帖由 Smartone 於 22-1-2007 15:00 發表

冇喎....不過响豆豆男孩見到D咁嘅嘢.....
嘩,請問呢件咩黎架
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 22-1-2007 21:20 發表

嘩,請問呢件咩黎架
紙巾盒的cover lor[]

引用:
原帖由 Smartone 於 22-1-2007 22:08 發表

紙巾盒的cover lor
唔係化[L]

發新話題