發新話題

電槍小改二問??

電槍小改二問??

1.如果想改支g36c穿礶底不要底中只換旦弓可行嗎?
2.邊隻旦弓可做到罐底又点分型号呀

請求各路英雄求教

引用:
原帖由 forman 於 4-5-2007 19:52 發表
1.如果想改支g36c穿礶底不要底中只換旦弓可行嗎?
2.邊隻旦弓可做到罐底又点分型号呀

請求各路英雄求教
罐底同底中有咩分別?定係你想講底中唔要底邊?

就咁一條m120都可以打一陣既...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 4-5-2007 20:15 發表

罐底同底中有咩分別?定係你想講底中唔要底邊?

就咁一條m120都可以打一陣既...
如你所講唔要底邊不過你話都可以打一陣既意思係........

引用:
原帖由 forman 於 4-5-2007 20:20 發表

如你所講唔要底邊不過你話都可以打一陣既意思係........
起碼都換set鋼杯士啦...其他打爆再算...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

換鋼杯士要SET過介子,
鋼杯士+齒一起換好似唔使煩.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 4-5-2007 20:49 發表
換鋼杯士要SET過介子,
鋼杯士+齒一起換好似唔使煩.
換齒唔駛set介子既咩...?

引用:
原帖由 伯言 於 4-5-2007 21:10 發表

換齒唔駛set介子既咩...?
我的意思是如一次換晒兩樣野,
唔使SET兩次介子,合我le d懶人.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 4-5-2007 21:29 發表

我的意思是如一次換晒兩樣野,
唔使SET兩次介子,合我le d懶人.
我比你仲懶所以屬些先整因為我唔知用咩齒同介子
我ED新手唉

引用:
原帖由 forman 於 4-5-2007 22:02 發表

我比你仲懶所以屬些先整因為我唔知用咩齒同介子
我ED新手唉
介子咪係一包有厚有薄果d...無咩特別分, 一路試一路落, set到ok為止...

平平地ELEMENT OK既
又平,但係襟唔襟就唔知
我用M140爽底邊,列罐面,我都後悔買M140

引用:
原帖由 ek9 於 5-5-2007 01:37 發表
平平地ELEMENT OK既
又平,但係襟唔襟就唔知
我用M140爽底邊,列罐面,我都後悔買M140
c hing, 你支槍幾接近危險界線

但係我睇番舊post m140係有1,9j

引用:
原帖由 maurice 於 5-5-2007 11:57 發表

c hing, 你支槍幾接近危險界線
何止接近

引用:
原帖由 ek9 於 5-5-2007 15:42 發表
但係我睇番舊post m140係有1,9j
可以cut走一圈..不過買多條m120都唔係好貴

回覆 #14 Dominic 的帖子

唔該師兄

發新話題