發新話題

行車里數突破1000KM,來恭喜我吧!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 5-5-2007 23:58 發表
唉.......我只想家人比我整返架硬架
好多人都因這問題而放棄這一個好玩又健康的玩意,
我都係先x後"咒",唔係家家人都受,可能會出事.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-5-2007 00:08 發表

好多人都因這問題而放棄這一個好玩又健康的玩意,
我都係先x後"咒",唔係家家人都受,可能會出事.
我都冇怨過...因為果時冇技術....深想"力就係一切"...成日晚上10點幾去踩,4點幾傷住返...之後架ac total lose..唔比我再玩了

有次"給"車,夾傷左大腿直晒屈唔到,上的士睇醫生都要抬隻腳上車,
家人冇點話,不過因自己之後個星期要出差,公司要報晒名買機票酒店果種,
果時先知到死字點寫.......

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-5-2007 01:15 發表
有次"給"車,夾傷左大腿直晒屈唔到,上的士睇醫生都要抬隻腳上車,
家人冇點話,不過因自己之後個星期要出差,公司要報晒名買機票酒店果種,
果時先知到死字點寫.......
我只可恨

giant 的 trance, 好東西~

靚車...無一皮都落唔到樓

我仲以為係私家車添
恭喜

ps:我架私家車o係兩個月裡面已經有5千km~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-5-2007 21:36 發表
我仲以為係私家車添
恭喜

做老闆哽係比較忙~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-5-2007 21:36 發表
我仲以為係私家車添
恭喜

兩個月五千......
彈劾

引用:
原帖由 error 於 6-5-2007 17:28 發表
giant 的 trance, 好東西~
我自己都好滿意,唔算太高價,4"避震行程合我ON/OFF ROAD:50/50的玩法.
引用:
原帖由 Boniface 於 6-5-2007 17:34 發表
靚車...無一皮都落唔到樓
依家買單車都有12個月免息分期,買架$4XXXX的第一期只不過幾千元就可以抬走架車,
係唔係好吸引,好想買架玩呢........
引用:
原帖由 k_i_t 於 6-5-2007 00:06 發表
嘩...
周圍都有你d腳毛...
剛剛開始玩,四處探吓路.
引用:
我仲以為係私家車添
恭喜
我的一千公里,是有血有汗的噢!!

靚車~!

我果架.......玩到對鈴浮浮下.................落得太多樓梯啦

引用:
原帖由 joey 於 7-5-2007 00:26 發表
靚車~!
我果架.......玩到對鈴浮浮下.................落得太多樓梯啦
落樓梯這玩意.....我唔明點先可以一級級慢慢落,
我只懂得保持一定速度衝落去,所以有大灣的樓梯我落唔到......

MTB.....我都想玩
奈何.....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 7-5-2007 10:11 發表
MTB.....我都想玩
奈何.....
$3000~$6000架
No $$$$$$
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 G36K 於 7-5-2007 13:30 發表
$3000~$6000架
No $$$$$$
免息分期~
免息分期~
免息分期~
免息分期~
免息分期~
免息分期~
免息分期~
免息分期~