發新話題

終於拎佢番屋企啦

引用:
原帖由 ohnavi 於 9-6-2010 16:07 發表
唉話甘易咩,我對砌槍知識有限,
而且要儲下錢先得,慢慢黎吧
Come on! Join us PTW family.
You must interested in
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 9-6-2010 15:26 發表
太麻煩啦, 未必會帶...啦啦臨搵sailun 兄, 整多支好過啦...哈哈, 講笑...
But we want to see your custom PTW

引用:
原帖由 spec.ops. 於 9-6-2010 16:21 發表

Come on! Join us PTW family.
You must interested in
周身痕啦已經 ,各師兄比D時間我

我試過紅筒+m90彈弓+pdi 6.04 rifle 管=1面......

引用:
原帖由 ohnavi 於 9-6-2010 16:28 發表

周身痕啦已經 ,各師兄比D時間我
快d放左支NF佢就快架喇~

回覆 48# 的帖子

一陣sailun 兄又出呢毒人, 又話送隻鋼sight.比你, 好快你就中毒身忙...

回覆 47# 的帖子

哈哈, 睇下有冇機會...將d 野帶來帶去其實都有d驚驚地.

引用:
原帖由 jackypoon 於 9-6-2010 19:17 發表

快d放左支NF佢就快架喇~
暫時應該自用羅,mount都訂左

引用:
原帖由 jpg 於 9-6-2010 19:35 發表
一陣sailun 兄又出呢毒人, 又話送隻鋼sight.比你, 好快你就中毒身忙...
毒已中。不過PTW好大件事,要好好計劃...

引用:
原帖由 ohnavi 於 9-6-2010 19:43 發表

毒已中。不過PTW好大件事,要好好計劃...
100分, 對我地d普通人來講, 買PTW >>等同買daytona >>等同買樓!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 jpg 於 9-6-2010 19:35 發表
你係來真既我無都變隻比你!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

YEAH ~ 完工, 紅筒萬歲!

回覆 56# 的帖子

價錢ok 既, 返黎搵你買套kit...

引用:
原帖由 jpg 於 10-6-2010 02:59 發表
價錢ok 既, 返黎搵你買套kit...
只要我一日未死 肯定ok!!!

回覆 57# 的帖子

恭喜晒,有冇試槍呀!運作暢順就OK喇!
快D出黎打GAME啦

發新話題