發新話題

我好想放棄......

我好想放棄......

oke" />
支鎗投資左甘多心機,時間, 金錢落去,
但原全比唔到一個stable既表現我...

我真係覺得嘥左兩年心機,時間, 金錢....

真係有D想賣Q左佢, 費事眼淵....

有冇ching有同感....
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

唔玩gbb,過嚟ptw專區

你個枝系??

回覆 2# 的帖子
都有諗過架...

回覆 2# 的帖子
己經冇全何WA parts 既 WA M4

我已經放棄左用GBB落場.....因為有PTW
快D加入吧

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:21 發表
回覆 2# 的帖子
都有諗過架...

回覆 2# 的帖子
己經冇全何WA parts 既 WA M4
你個枝有咩野問題?
釭個枝無agm既agm仲落到場,打到ipsc wor

引用:
原帖由 ayaka 於 10-6-2010 21:22 發表
我已經放棄左用GBB落場.....因為有PTW
快D加入吧
唔好毒我啦
又5位數字架!!!!

但話事話,乜都唔改既PTW come 唔come打呢??

引用:
原帖由 亞mac 於 10-6-2010 21:24 發表

你個枝有咩野問題?
釭個枝無agm既agm仲落到場,打到ipsc wor
semi變double tap..
trigger 唔識回位..要re cock 先得
auto 好似裝左變速甘, 1雞會時快時慢..

唉, 要換既都換過, 但都係甘....
諗深一層....唔知係咪D prowin匣問題.....

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:32 發表

trigger 問既, 系唔系放trigger個時開多槍?

引用:
原帖由 亞mac 於 10-6-2010 21:42 發表

trigger 問既, 系唔系放trigger個時開多槍?
唔係呀, 係扣到底未放手就 bang bang~

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:13 發表

支鎗投資左甘多心機,時間, 金錢落去,
但原全比唔到一個stable既表現我...

我真係覺得嘥左兩年心機,時間, 金錢....

真係有D想賣Q左佢, 費事眼淵....

有冇ching有同感....
Sorry,我冇同感,老老實實,由你初到鎗會打PRS時,
我到而家只係換咗個雙面Selector,入咗PGC匣,
每打兩次Game/RPS就換圖釘,
定期清內管,抹下油呀咁....
完全穩定冇問題喎....
2010-05-24日video
http://www.youtube.com/watch?v=-S08M8XT2yc
你仲認得嘛?枝CASV

引用:
原帖由 d.s 於 10-6-2010 21:47 發表

Sorry,我冇同感,老老實實,由你初到鎗會打PRS時,
我到而家只係換咗個雙面Selector,入咗PGC匣,
每打兩次Game/RPS就換圖釘,
定期清內管,抹下油呀咁....
完全穩定冇問題喎....
2010-05-24日video
ht ...
不如我27號上泥, 你幫我望下啦~~

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:32 發表

我有支散砌GBB都係咁, 無單發...

如果連射速度唔穩定, 好有可能係份飛機尾果個O-RING老化左...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:25 發表

唔好毒我啦
又5位數字架!!!!

但話事話,乜都唔改既PTW come 唔come打呢??
完全兩種感覺, PTW最多咪一支用到真數GRIP GE AEG, 但係GBB真係有感覺 WOR....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:

叫左唔好用prowin匣ga la?

發新話題