發新話題

我好想放棄......

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:46 發表

唔係呀, 係扣到底未放手就 bang bang~
司牙扣唔住個hammer

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 21:53 發表

不如我27號上泥, 你幫我望下啦~~
好~搬咗新地址,PM你啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-6-2010 21:55 發表

完全兩種感覺, PTW最多咪一支用到真數GRIP GE AEG, 但係GBB真係有感覺 WOR....
完全同意!!

引用:
原帖由 d.s 於 10-6-2010 21:47 發表

2010-05-24日video
ht ...
師兄好槍,師兄好似肥左.

引用:
原帖由 亞mac 於 10-6-2010 22:29 發表

司牙扣唔住個hammer
好似係wor,
full auto , 大約5-6鎗後trigger冇左反應.
拆開黎睇, 隻hammer處於未cock鎗之位置...
換隻hammer再試, 情況一樣.....

唔通GP鋼司牙真係甘易死???
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

我一早放棄

因為我俾唔到佢時間同幸福

仲要
mo 已發
塵已鋪

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 0050100 於 10-6-2010 22:46 發表

師兄好槍,師兄好似肥左.
水腫啫~水腫啫.....

師兄咩牌?改左d咩, GBB 野唔難搞,換好野可玩好耐,
既然落左咁多心機時間金錢, 不如做到底, 所有問題都有解決方法 ,找出來修正就無問題

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2010 23:45 發表
師兄咩牌?改左d咩, GBB 野唔難搞,換好野可玩好耐,
既然落左咁多心機時間金錢, 不如做到底, 所有問題都有解決方法 ,找出來修正就無問題
原裝WA改prime身, 下身全改鋼parts, reinforce 彈弓...
其實佢一路都OK健康架, 但上星期日打左半日game就開始short short地...

希望係我小事化大啦....過2日換隻sear同hammer再試下

我冇事woo.. 仲好地地添

CA身
INO superbolt 2010
國產鋼件

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 23:07 發表

好似係wor,
full auto , 大約5-6鎗後trigger冇左反應.

gp一向D料唔得

引用:
原帖由 lololo 於 10-6-2010 23:07 發表

好似係wor,

小小分享,小弟枝GBB起初換咗Pro-Win匣都有上述問題,好彩最後都搞惦。
問題1: full auto,大約5-6鎗後trigger冇左反應,拆開黎睇,隻hammer處於未cock鎗之位置...
解決方法:Hammer Spg 唔夠力,令Value蕊不能鎖在第2段來完成Blow Back。我試過換GP套150%Hammer SPG,不過板機拉力會大增,打2 Rounds會辛苦D;我亦試過將GP條120%"屈"硬都OK。
問題2: 打full auto時不停變速。
解決方法:彈匣上氣膠過高,令Nozzle不能回到正常位置。我發現是Pro-Win的匣鎖位置呈小"R"角,令彈匣升高咗少少,我將槍的匣鎖兩個角位磨圓,枝鎗就正常番。如果都唔得,可以試吓用Pro-Win比井勝用嘅上氣膠。

引用:
原帖由 75ranger 於 11-6-2010 00:33 發表

小小分享,小弟枝GBB起初換咗Pro-Win匣都有上述問題,好彩最後都搞惦。
問題1: full auto,大約5-6鎗後trigger冇左反應,拆開黎睇,隻hammer處於未cock鎗之位置...
解決方法:Hammer Spg 唔夠力,令Value ...
多謝ching指點,
但最惨用WA匣都係甘, hammer彈弓之前亦屈過,
Anyway 明天再試下屈多D睇下work唔work~~~

thanks for your reply~~

唔好咁快放棄住,臺灣個邊有消息話KW@支GBB M4八月出…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

實際地! "Sistama" "PT凹"係一支真正成品電動氣搶! 比"馬佬耶" AEG或同類之AEG為耐用及可值接裝拆任何只定之"珍品或真數"配件, 同時設計上同上述AEG不同之處就是可值接換不同力度氣筒! 所以本人覺得 airsoft 槍界 Sistama PT凹"係榴槤 , 高成品價! 冇一皮野冇計! 得30粒/夾, 一定打戰述遊戲.

AEG 幾佰到幾仟有交易! 又多選擇, 設計比PT凹簡單, 三佰飛BB豆, 打外場一流. 佢地係橙 ! 不過我一定唔會用珍品及花多過二仟改. 我點都係"馬佬耶"diehard fans.

GBBR呢類野就真係玩$$$,$$$.$$ (醬油), 唔敢講話放氣, 不過啲"井性"都冇玩放在一邊, 只係玩YYE GBBR M4, 因為覺得佢係穩定過YYA系统. 上述三類搶係唔同類, 所以有唔同玩法.

發新話題