發新話題

我好想放棄......

引用:
原帖由 carl 於 12-6-2010 15:05 發表
"百鳥歸巢" 係GBB大忌.
仲有GBB不同AEG. 唔好打幾萬發先做一次保養.
要同真鐵一樣,玩完一次保一次 . . . . . . .

多謝甘多位ching既關心同意見,
今日終於揾到個源頭................."台產後座力Buffer"
換返隻GP buffer, 成支鎗100%好返晒!!!!!!!!!!!

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 d.s 於 12-6-2010 16:15 發表
"如果講落場同系統穩定牲YYE真係OK架!"

Sorry,呢句我睇完笑咗出嚟....
如此就上述的聲明. 高人支"YYA系统"M4 GBBR看來應該一定好正? 如果是的. 煩請高人可否分享對此類M4之深德(貴人之搶修正或改良清單.......)給大部份玩YYA, 井性等等人兄作解決問題作參考, 大部份玩家應相信如果用錢解決到的問題就唔係問題! 你貴重的清單及分享可以幫助我地班有此類系统但又不精整此類搶的玩家. 本人都不想支支井性放在一遑只玩YYE有膽式M4, 再一次希望能得到你的清單及方法好讓我們能把YYA同YYE作蘋果對蘋果比較.

引用:
原帖由 亞mac 於 12-6-2010 06:12 PM 發表

we scar, 打一場去一次3軍呀
scar出打到宜家都係入過一次廠!未試過jam彈冇碎彈…

引用:
原帖由 rYaN 於 12-6-2010 20:23 發表

scar出打到宜家都係入過一次廠!未試過jam彈冇碎彈…
同槍唔同命 好彩唔系我既枝槍

引用:
原帖由 亞mac 於 12-6-2010 08:24 PM 發表

同槍唔同命 好彩唔系我既枝槍
不過講真!gbb打前打後唔保養下,真係好快打柴!

引用:
原帖由 rYaN 於 12-6-2010 21:26 發表

不過講真!gbb打前打後唔保養下,真係好快打柴!
打一次保一次!

引用:
原帖由 lololo 於 12-6-2010 18:13 發表
今日終於揾到個源頭................."台產後座力Buffer"
換返隻GP buffer, 成支鎗100%好返晒!!!!!!!!!!!
呢隻buffer有個gunsmith叫我放棄,
我都中過蕉!
Ken's Custom Magpul M4  

回覆 63# 的帖子

的確我知係有小部份人可以整到枝wa好stable
,不過我識個兩個都唔簡單..........
大部份都
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 12-6-2010 21:56 發表
的確我知係有小部份人可以整到枝wa好stable
,不過我識個兩個都唔簡單..........
大部份都
都???乜呀????

引用:
原帖由 lololo 於 12-6-2010 18:13 發表
師兄所指台產後座力Buffer係咪指尼隻?

如係我最近都買佐...recoil感覺差唔多只有聲唔同佐,佢跟果條所謂140%彈弓仲短過又淋過我AGM老原果條...有少少揾佐笨

其實想問問, 大家用VVA系統出現既問題係邊部分?
氣化/ hopup / 大細力/ 卡彈?

回覆 71# 的帖子

係呢set
開頭好正, recoil大好多, ROF亦高左好多...
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

講得冇錯,D件最好用番晒同一間廠GE野.因為工差問題.
所以小弟支PRIME又頭到尾都係用PRIME野(除真骨,真鏡....etc),所以一砌好就好鬼好打,為一問題係好鬼貴.
而2010井勝D小問題已經改到好好,用PROWIN甲打,好鬼大recoil同好順

太陽神

引用:
原帖由 rho837 於 12-6-2010 19:20 發表

如此就上述的聲明. 高人支"YYA系统"M4 GBBR看來應該一定好正? 如果是的. 煩請高人可否分享對此類M4之深德(貴人之搶修正或改良清單.......)給大部份玩YYA, 井性等等人兄作解決問題作參考, 大部份玩家應相信 ...
天生有缺陷的產物
又九百幾間廠出野比佢
但D數個個唔同
叫人點玩

發新話題