40 123
發新話題

教我...點我...

教我...點我...

呢幾個月先知道自己一個fd (A小姐)鐘意左我

但自己最近又鐘意左佢(A小姐)個best best best best fd(B小姐)

點算好?

我去唔去追B好?

我怕個後果...

老實講

不如同阿A試下先啦 話吾定得呢

[[IMG]

回覆 2# 的帖子

oh come on~~ It's okay to be gay!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

只可以咁講...你去追b...a會好hurt

比較下邊個好d先啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 coke 於 12-6-2010 02:16 發表
老實講

千萬唔好, 一定後悔!

係我就照追B, 對得住天地良心,
如果你選擇左同A一齊, 咁你就唔洗指意追到B

引用:
原帖由 seamoncheng 於 12-6-2010 10:17 發表
只可以咁講...你去追b...a會好hurt
無得咁計架喎
無理由我因為唔想hurt佢而接受追求,我自己的快樂都係一個好大的concern囉

引用:
原帖由 coke 於 12/6/2010 02:16 發表
老實講

明明唔鐘意 A君, 仲點解要試呢? 何必要咁玩自己或者人地呢?

試舉例: 如果有個你唔鍾意(或者無感覺)既女仔係同要同你一齊, 而你已經有一個意中人(而且2者都互相認識)......
       咁你會追求意中人,定係勉強自己去同一個你都無 feel 既人一齊呢??
British 4th Armoured Brigade

[賤人模式]一炮雙響....兩個都搞掂晒佢[/賤人模式]

認真.........
唔好話hurt邊個......你個心鍾意邊個咪追果個羅...........
你講"呢幾個月先知道自己一個fd (叫A君)鐘意左我"....即係神女有心,襄王無無夢羅.....

君子既,先識b,失敗先算...
ppk d 既,溝左b,同時受a,對自己最安全

最怕突然殺出個C.............
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 12-6-2010 13:25 發表
最怕突然殺出個C.............
溝埋!

唔明樓主A君鍾意你關你追B君咩事
既然你鍾意B君, 追B君啦

同大家講,
我係男, 而A小姐同B小姐都係女

A小姐醜, B姐樣ok

但個人喜愛B君既性格+內左美
而A...一見佢個樣就... (因為佢真係醜女), 但做fd當然無所謂

所以而家好煩...

40 123
發新話題