發新話題

教我...點我...

引用:
原帖由 louisli 於 12-6-2010 12:49 發表

無得咁計架喎
無理由我因為唔想hurt佢而接受追求,我自己的快樂都係一個好大的concern囉
我就係怕...追B/追到B, 以下會發生

1.因為如果我追B, A一定會大力向B 講我壞話/全力阻指...

2.最後如果我真係追到B, A同B一定會反面...害到B同A冇fd 做, 反目成恨..(唉, A同B真係best best best best fd relationship黎架 )

之所以咁煩,要請教各位意見

係因為A, B , 我三個都係fd黎, 大家識大家
A同B多年前一早結識, 而我則識左佢地兩年

引用:
原帖由 Anonymous 於 12-6-2010 18:32 發表
同大家講,
我係男, 而A小姐同B小姐都係女

A小姐醜, B姐樣ok

但個人喜愛B君既性格+內左美
而A...一見佢個樣就... (因為佢真係醜女), 但做fd當然無所謂

所以而家好煩...
你都講到咁明a係醜女啦
講到咁白...仲洗咩諗姐

引用:
原帖由 Anonymous 於 12-6-2010 18:32 發表
同大家講,
我係男, 而A小姐同B小姐都係女

A小姐醜, B姐樣ok

但個人喜愛B君既性格+內左美
而A...一見佢個樣就... (因為佢真係醜女), 但做fd當然無所謂

所以而家好煩...
你都講到咁即係唔鍾意A君, 跟本就冇得揀
咁你都仲要煩?
A君你就唔會揀架喇, 係怕佢地反目姐, 咁即係得兩條路:
1. 建議你一係追B君唔理佢地反目, 免得自己後悔冇追B君(反正佢地都未必會反目)
2. 你咁驚會傷害佢地既朋友關係, 就不如兩個都唔好揀!

路已經決定左,你要小心處理A的情緒囉

引用:
原帖由 seamoncheng 於 12-6-2010 19:12 發表

你都講到咁明a係醜女啦
講到咁白...仲洗咩諗姐
對A當然唔洗諗啦, 但而家係諗梗追唔追B 嗎...

引用:
原帖由 louisli 於 13-6-2010 01:00 發表
未決定呀大佬...

我而家係決定左唔會受A
但對B, 我去定唔去馬?...

引用:
原帖由 louisli 於 13-6-2010 01:00 發表
同意...

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-6-2010 01:27 發表

未決定呀大佬...

我而家係決定左唔會受A
你又話A醜...
咁你又要諗...

引用:
原帖由 sam524 於 13-6-2010 01:31 發表

你又話A醜...
咁你又要諗...
A當然唔洗諗啦, 而家就係諗梗去唔去追B
因為我地3個都係fd, 雖然唔係話好熟果種

但我都話, 去追B會有好多bad-effect 發生...

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-6-2010 01:48 發表

我覺得..你講既個O的後果..
都唔係100%一定出現啦

再者
我覺得如果因為你同B小姐一齊
而A小姐要去嬲B小姐既
尼O的都叫做最好既朋友?
我得唔到大家都唔可以得到= =?
如果係咁自私,尼O的朋友要唔要都擺

不過我諗到既另一樣野係
如果A, B小姐係死黨
咁B小姐好可能知道A小姐鍾意你
咁B小姐就未必會好容易就接受你.. 有少少阻力喔
睇黎你要說服B小姐LU

引用:
原帖由 Anonymous 於 12-6-2010 18:37 發表

我就係怕...追B/追到B, 以下會發生

1.因為如果我追B, A一定會大力向B 講我壞話/全力阻指...

2.最後如果我真係追到B, A同B一定會反面...害到B同A冇fd 做, 反目成恨..(唉, A同B真係best best best best fd r ...
我睇過好多model的fb,講真句,女追得到的,佢個世界都係得你地兩個,少個fd唔少,多個唔多

要追,緊係追個自己鍾意的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-6-2010 01:48 發表

未發生,估黎做乜?
盞自己煩

引用:
原帖由 於 12-6-2010 18:17 發表

多d黎咪密d手..

認真...梗係追自己鐘意果個....理得邊個鐘意你...感情就係自私的
嗯~

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-6-2010 01:27 發表

未決定呀大佬...

我而家係決定左唔會受A
去!!!!!
做人要對得住自己!!!!
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題