發新話題

WE夾! 我投降了

我7隻匣.(M4x6/PDWx1),1隻有事(M4).
所謂冇事嘅匣,之前嘩佬/入氣咀都有d漏氣,
自從打完game唔好放晒氣,game前比小小油濕吓O-ring,問題就解決左~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

我有9隻匣,,差唔多隔2個月先有一隻溜...

引用:
原帖由 高!高!高! 於 15-6-2010 00:25 發表
自從打完game唔好放晒氣,game前比小小油濕吓O-ring,問題就解決左~
請問係比咩油??同埋噴係邊??thz

we匣係咁多gbb之中最易整既一隻
我平均5~6分鐘就攪掂一隻
仲包保斷尾

引用:
原帖由 DENON 於 15-6-2010 01:06 發表
we匣係咁多gbb之中最易整既一隻
我平均5~6分鐘就攪掂一隻
仲包保斷尾
你點整架??

So far the CO2 mag running fine but very "Fan" screw into the TangoDoVVn mag shell! Now I can drop the ARX mag on ground no problem.

你去"面書"到搵GBB Gamers (Hong Kong)
有教你點整架啦
搵唔到既話你係果到問下人
好快會有人答你

引用:
原帖由 seamoncheng 於 15-6-2010 00:30 發表

請問係比咩油??同埋噴係邊??thz
只係一般氣槍槍油噴落有o-ring嘅地方到(好似有d油唔落得o-ring到,但大部份得,所以最好問清楚).
叉gas前落,唔知點解,再把匣正式叉滿時,佢會溜小小,但溜完果小小,一整晚嘅作戰就操作正常~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 DENON 於 15-6-2010 01:15 發表
你去"面書"到搵GBB Gamers (Hong Kong)
有教你點整架啦
搵唔到既話你係果到問下人
好快會有人答你
找不到呢

引用:
原帖由 sumandy 於 16-6-2010 02:59 發表

找不到呢
x2

引用:
原帖由 sumandy 於 16-6-2010 02:59 發表

找不到呢
GBB Gamer (hong Kong)群組

用玻璃膠! 會唔會有問題呢?

引用:
原帖由 sumandy 於 16-6-2010 22:57 發表
用玻璃膠! 會唔會有問題呢?
爭口膠呀!師兄

我個匣既出氣位,打左幾十發就漏氣,如果比3斤整,整要幾耐同WORK唔WORK呢?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 15-6-2010 00:25 發表
我都係咁樣處理d匣, 到e+都重ok
(4隻m4匣都超過1年, 只有1隻scar匣有漏)

發新話題