61 12345
發新話題

玩過真槍的朋友,係咪真係覺得氣只係玩具?

玩過真槍的朋友,係咪真係覺得氣只係玩具?

我就覺得係。上月到而家買咗$2萬的十支手槍及步槍,全部都無料到...

我係美國有槍牌。氣槍同真槍根本兩回事

神既新化身?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

咁你返去玩真槍囉,88

引用:
原帖由 davidkwan 於 20-6-2010 20:24 發表
我就覺得係。上月到而家買咗$2萬的十支手槍及步槍,全部都無料到...

唔同玩法
真槍唔可以玩wargame
玩具得

呢度係wargame 論壇

用氣槍打wargame同用真槍打紙靶都係兩回事~

氣槍跟本就係玩具,樓主知唔知你係度講緊咩
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

咁你番去玩你既真槍啦

講個秘密比你聽
呀媽係女人 山係石頭海係水
氣槍係玩具 真鐵係武器

引用:
原帖由 jackieyue 於 20-6-2010 20:27 發表
神既新化身?
應該點稱呼

引用:
原帖由 davidkwan 於 20-6-2010 20:24 發表

話到明係玩具嫁啦! 一樣就大獲囉!

話時話...唔係要寫信咩

引用:

何謂無料到 ?
有料到會點樣 ?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 22-6-2010 14:01 發表
話時話...唔係要寫信咩
要文言文

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 22-6-2010 14:02 發表

何謂無料到 ?
有料到會點樣 ?
其實氣槍應該可以改到好有料到喎! over 2j 之後

引用:

咩美國買槍需要槍牌架???
i just give them my  ID , money and a clean background
btw where you from???my friend...

61 12345
發新話題