發新話題

玩過真槍的朋友,係咪真係覺得氣只係玩具?

引用:
原帖由 davidkwan 於 20-6-2010 20:24 發表
我就覺得係。上月到而家買咗$2萬的十支手槍及步槍,全部都無料到...

我係美國有槍牌。氣槍同真槍根本兩回事
我只係想問一句

" 咁又點? 係咪覺得自己有槍牌燒真槍好威好叻叻? "

引用:
原帖由 101653 於 22-6-2010 14:06 發表

我只係想問一句

都係寫番封信啦

氣槍唔係玩具,唔通係工具?
定係你當左係陽具?

咪搞笑啦...  

[quote]原帖由 davidkwan 於 20-6-2010 20:24 發表
我就覺得係。上月到而家買

思想太幼稚或認知能力有問題嘅人擁有真鎗是十分危險的事,槍牌呢度好多師兄都有、真槍呢度好多師兄都有打,氣槍分AIRGUN及AIRSOFT GUN兩種,AIRSOFT GUN根本上只係玩具,無真槍感覺係必然,話AIRSOFT GUN同真槍比無料到........可能認知能力有問題..........
至於AIRGUN範圍則太大了,從玩具到比賽(運動用品)、狩獵武器以至警用武器裡面都有AIRGUN........唔知您講邊D........
ps:上月到而家軍醫叔叔買咗$2百的搖控跑車比個细仔玩;玩起上來無料到,軍醫叔有車牌,而家至知原來揸車同玩搖控跑車係兩回事........

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 gd1893 於 22-6-2010 14:16 發表
氣槍唔係玩具,唔通係工具?
定係你當左係陽具?

咪搞笑啦...  

[quote]原帖由 davidkwan 於 20-6-2010 20:24 發表
我就覺得係。上月 ...
敢佢用得多係吾係會掃嫁?

引用:
原帖由 faihk 於 22-6-2010 14:19 發表

敢佢用得多係吾係會掃嫁?
話唔定已經掃左喇

引用:
原帖由 davidkwan 於 20-6-2010 20:24 發表
我就覺得係。上月到而家買咗$2萬的十支手槍及步槍,全部都無料到...

我係美國有槍牌。氣槍同真槍根本兩回事
氣槍同真槍根本兩回事
原理都天壤之別
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 T-800 於 22-6-2010 14:18 發表
思想太幼稚或認知能力有問題嘅人擁有真鎗是十分危險的事,槍牌呢度好多師兄都有、真槍呢度好多師兄都有打,氣槍分AIRGUN及AIRSOFT GUN兩種,AIRSOFT GUN根本上只係玩具,無真槍FEEL是必然的,話AIRSOFT GUN同真 ...

ps:上月到而家軍醫叔叔買咗$2百的搖控跑車比個细仔玩;玩起上來無料到,軍醫叔有車牌,而家至知原來揸車同玩搖控跑車係兩回事........
cool~~

引用:
原帖由 0608 於 2010-6-22 02:26 PM 發表

cool~~
依個事實同樓主真係正~
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

我係香港玩過一次, 而因為去旅行, 玩過幾次真槍..

但我反而麻麻地喜歡玩真槍, 真槍既威力同個種後座力, 當然係玩具槍不可及,

但因為玩真槍係要好小心, 唔能夠隨便係屋企玩到, wargame就更加無可能..     因為咁反而少左趣味性..

尤其香港更加麻煩...  心血來潮想摸下都唔得

至於真槍質感, 有錢已經做得到..  

但當然, 有機會都會再玩真槍 , 因為個種後座力真係好正

反而小弟想問一件事
有冇人真係為咗想時刻都揸真槍而去做警察呢
雖然唔一定係自己鍾意嗰支

引用:
原帖由 101653 於 22-6-2010 14:06 發表

我只係想問一句

同是玩具啫,各有各好玩
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 22-6-2010 18:09 發表

同是玩具啫,各有各好玩
好句!
[[IMG]

小弟都玩過幾次真鐵...講真手感..後座力玩具真係無得俾...但係要知道玩具只係玩具坦白講我只係覺得師兄係想講用好多錢買玩具
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 ben 於 22-6-2010 14:32 發表
我係香港玩過一次, 而因為去旅行, 玩過幾次真槍..

但我反而麻麻地喜歡玩真槍, 真槍既威力同個種後座力, 當然係玩具槍不可及,

但因為玩真槍係要好小心, 唔能夠隨便係屋企玩到, wargame就更加無可能..     因為咁 ...
同意!!!
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

發新話題