16 12
發新話題

2007 年Wii 部分會出既game.....

2007 年Wii 部分會出既game.....

請看 link :
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=139026

Super Paper Mario
Donkey Kong Bongo Blast
都係GC 改左係 Wii 出既

苦候Wii Music....[]
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 23-1-2007 11:20 發表
苦候Wii Music....
苦候行貨tim![]

唉,大把game想玩添
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

[] 話時話而家邊度買Wii好.

引用:
原帖由 steveyue 於 23-1-2007 12:26 發表

苦候行貨tim!
好似有人話跟番日ver~!
引用:
話時話而家邊度買Wii好.
度度差唔多...上落唔多過200蚊...
師兄你住邊?

香港行貨係日版定美版?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

傳係跟日版

據聞外電透露wii經已俾人hack掉了....
唔洗三個月就會同而家nds既情況一樣
我而家所知好似同當年gc既改機一樣咁easy....
只係好似炸彈咁簡線焊接就玩到....我都等埋消息確定先買喇
再講萬信應該只係英文介面玩日版遊戲行220v牛.....
更可能連改線路都懶,直接日文介面推行貨出

引用:
原帖由 亞延 於 24-1-2007 02:01 發表
唔係化[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 亞延 於 23-1-2007 18:01 發表
唔洗三個月就會同而家nds既情況一樣
我而家所知好似同當年gc既改機一樣咁easy....
只係好似炸彈咁簡線焊接就玩到....我都等埋消息確定先買喇
再講萬信應該只係英文介面 ...
freeloader幾時有呀 []
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

咁我而家應唔應該買呀???[]
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
度度差唔多...上落唔多過200蚊...
師兄你住邊?
我身為浪子當然係四海為家...

其實行貨要等到幾時... []

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 24-1-2007 07:25 發表

我身為浪子當然係四海為家...

其實行貨要等到幾時...  
好似話過年前後

FREE LOADER出左但只係玩到gc[]
行貨而家都好鬼多傳言...但應該都係新年左右既事喇

16 12
發新話題