16 12
發新話題

學人post下新玩具之Larue

學人post下新玩具之Larue

某人,收貨嗎?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

隻老鼠咩黎

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-5-2007 10:55 發表
隻老鼠咩黎
bottle cap or can opener

其實果隻係咪老鼠,我都唔知...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

果幾隻老鼠會唔會攞黎用呢?

多口問,你d老鼠同cap帽洗唔洗錢ga?
我上次直接同 larue訂野,佢送左幾件呢d accessories俾我

引用:
原帖由 ivanfai 於 11-5-2007 13:52 發表
多口問,你d老鼠同cap帽洗唔洗錢ga?
我上次直接同 larue訂野,佢送左幾件呢d accessories俾我
以~~~我係有訂,但佢真係比多左比我...
hahaha
老細幾識做生意喎

又放毒葯
件骨係咪 LT15-11? 怏d裝出來睇

吓...連盒都冇呀???!!!!咁簡陋嘅!!:x
嘩....你.....咁快見光:x
咦.....咁D贈品...我咪... .....
嘿.......係咪好正呢條吉
唔.........咁條sling....得唔得呀?

引用:
原帖由 Smartone 於 11-5-2007 19:25 發表
吓...連盒都冇呀???!!!!咁簡陋嘅!!:x
嘩....你.....咁快見光:x
咦.....咁D贈品...我咪... .....
嘿.......係咪好正呢條吉
唔.........咁條sling....得唔得呀?
sling of coz good la! comfortable but not too wide! just about the best!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-5-2007 10:55 發表
隻老鼠咩黎
我話係穿山甲

引用:
原帖由 於 11-5-2007 13:16 發表
果幾隻老鼠會唔會攞黎用呢?
I think they are armadilo's (don't know how 2 spell sorry).

回覆 #1 FNP90xvhk 的帖子

我想要頂帽....
本來無一物, 何處惹塵埃

呢款cap帽無o左 ".com"個字,真係靚好多.................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 14-5-2007 04:40 發表
呢款cap帽無o左 ".com"個字,真係靚好多.................
Where is my Larue aimpoint mount? Chris....
waited over half yr already

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

16 12
發新話題