24 12
發新話題

WE GBB邊支好?

WE GBB邊支好?

呢排想玩下GBB...自己覺得YYA個系統唔系唔好...但多FD用YYE系統...所以諗住買支YYE GBB Rifle
有幾支心水....望各位C兄幫小弟睇下邊支好D同邊支後座力勁?

1.YYE SCAR 最鍾意呢支...但聽人講好差....但search完後發覺唔算好多POST有講...唔知點好
2.YYE HK416 第二鍾意...同M4一樣...但唔知有冇得換10.5"管...有就好大機會買呢支
3.YYE M4 CQB-R 冇咩特別...多外觀件換...
4.YYE PDW 第一支有open bolt的槍...但PDW樣匣就唔系好得...要用M4匣...

唔該曬...Thx A Lot~

引用:
原帖由 ericng94 於 4/8/2010 01:14 PM 發表
呢排想玩下GBB...自己覺得YYA個系統唔系唔好...但多FD用YYE系統...所以諗住買支YYE GBB Rifle
有幾支心水....望各位C兄幫小弟睇下邊支好D同邊支後座力勁?

1.YYE SCAR 最鍾意呢支...但聽人講好差....但search完後 ...
師兄...點解冇M14既??
聽聞M14個後座力都幾大架w0r

引用:
原帖由 Zeiss 於 2010-8-4 01:21 PM 發表

師兄...點解冇M14既??
聽聞M14個後座力都幾大架w0r
M14我系鍾意...但落場唔太方便...加上我又細粒=口=

好似話we scar遲D出OPEN BOLT版,一些問題會解決!!!

引用:
原帖由 ericng94 於 4/8/2010 01:28 PM 發表

M14我系鍾意...但落場唔太方便...加上我又細粒=口=
OIC

回覆 1# 的帖子

其實首先你要買左你喜歡既主打GBB先,玩過ok既先開始向你既夢想愛鎗出發
Scar我近期都買左,的確好差,個hop up搞極都係花瀟咁,睇你要拆開研究下
HK416都是好選擇

引用:
原帖由 siriochow 於 2010-8-4 02:17 PM 發表
其實首先你要買左你喜歡既主打GBB先,玩過ok既先開始向你既夢想愛鎗出發
Scar我近期都買左,的確好差,個hop up搞極都係花瀟咁,睇你要拆開研究下
HK416都是好選擇
416冇短管版就真系差DD...所以諗緊點好....可能會等SCAR的open bolt版

引用:
原帖由 siriochow 於 4/8/2010 02:17 PM 發表
HK416都是好選擇
要換10蚊的黑色HOP UP膠,可解決問題,軍軍軍有賣

引用:
原帖由 061084 於 4-8-2010 14:21 發表

要換10蚊的黑色HOP UP膠,可解決問題,軍軍軍有賣
要同佢講咩......直接話要10蚊hop up 膠????

引用:
原帖由 hklovers 於 4/8/2010 02:25 PM 發表

要同佢講咩......直接話要10蚊hop up 膠????
係要開口問!!!最好話換WE槍黑色個隻新HOP UP膠

ok....一陣出去買先......

回覆 7# 的帖子

都係一個算擇,希望佢係個前sight同鎗身有改善

回覆 10# 的帖子

謝謝,一陣就出去買

"HK死一綠"用唔到"tango單"膠夾! 奇實YYE"(Anthrax werks)應該出"施AA"夾.......咪所有"m死"都用得嗎!

新手一問:咩叫Open bolt???
即係話唔open bolt唔洗打開bolt片都打到?!唔係好明

24 12
發新話題