26 12
發新話題

[News] VVe M4 SCAR open bolt

[News] VVe M4 SCAR open bolt

經我本人親自證實係就出, 應該同VVE GBB MP5同期, 有興趣的兄弟們可以耐心小小等下吧~
鵰。豹。狸。獅。狒

唔知一匣打幾多粒BB出黎呢??要睇下到時要幾多隻匣了
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 9-8-2010 18:25 發表
唔知一匣打幾多粒BB出黎呢??要睇下到時要幾多隻匣了

咁就死啦......mp5 又想要.....又有scar.........
唔知scar 有冇好似pdw 咁得set 野.....換左就ok 呢????如果係.....咁就可以平d (好似pdw 咁幾舊水就有open bolt 玩 )

我對支mp5比較有性趣

我係話......我又想買mp5.....但係又有左scar (已買左 )........
唔好會錯意.......

好有可能兩樣都買!!!!!

MP5仲未有片睇,即係仲有排等...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 101653 於 9-8-2010 18:31 發表

MP5 都係得30呀!!!!
菜鳥一號

死LA,D槍一齊出,都唔知買邊支好.........可能到時VFC又出,WE又出........有冇人兄可以教我點選?

引用:
原帖由 landy 於 9-8-2010 21:39 發表

MP5 都係得30呀!!!!
差唔多啦

引用:
原帖由 061084 於 9-8-2010 22:09 發表
死LA,D槍一齊出,都唔知買邊支好.........可能到時VFC又出,WE又出........有冇人兄可以教我點選?
VFC聽住先啦

引用:
原帖由 seamoncheng 於 9-8-2010 22:11 發表

VFC聽住先啦
我都係咁話.....講左咁耐都無野出!!!!

出左scar h 先啦
mp5 -> scar h -> scar open bolt
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 hklovers 於 9-8-2010 22:19 發表

我都係咁話.....講左咁耐都無野出!!!!
大家睇下枝GP30
大家睇下枝HK21

同期咁勁?
we自己話9月中出 m4, scar open bolt!
究竟係有排先有Openbolt定就快有mp5?

26 12
發新話題