發新話題

ksc mp7(台板)點降火??

ksc mp7(台板)點降火??

有師兄知道ksc mp7(台板)點降火去到1.2j至1.3j左右??
試過用134a氣可以去到1j左右,但只可以打到3份1隻甲,之後因為隻甲唔夠壓力,d氣會爆晒出嚟.....
用topgas就無咁嘅問題,不過成1.6j.....點打cqb.....
thx~~

NPAS

引用:
原帖由 horenhim 於 14-8-2010 01:21 發表
NPAS
????????????????????

引用:
原帖由 ckwong 於 14-8-2010 07:35 發表

????????????????????
做下功課LA...
RA 出品...

打134A啦...我打過又唔見打唔晒一匣呀

菜鳥一號

有冇咁勁呀, 成1.6j喎! 多少價錢呀ching!
金弓SIG552! 正!

引用:
原帖由 6666666666 於 21-8-2010 15:31 發表
134A係比較細力GA氣...
最好都係安NPAS
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 6666666666 於 21-8-2010 15:31 發表
kwa板好似有1.8j........
價錢$!&)

ksc tw ver.$  !&))

吉打 gas?  好似冇 top gas 咁大壓力, 又大過 134a.

引用:
原帖由 law 於 21-8-2010 23:02 發表
吉打 gas?  好似冇 top gas 咁大壓力, 又大過 134a.
之前有一批吉打GAS根本出唔到氣...

我琴日試過用Marui 134A打PMC都過到機...1j都唔過...差爆匣可以打哂40飛...平均頭3粒都係0.9j...希望幫到師兄降火...

引用:
原帖由 mujiadam 於 21-8-2010 23:03 發表

之前有一批吉打GAS根本出唔到氣...
QC 咁差?  唔通連買gas都要試左先比錢?

引用:
原帖由 law 於 23-8-2010 14:15 發表

QC 咁差?  唔通連買gas都要試左先比錢?
我唸都要。HaHa

發新話題