發新話題

URX

URX

想裝"豬標"套KAC URX(Middle)上PTW,可以點整呀?因為"豬標"牙應該吾可以裝到上PTW ga wow,thx

引用:
原帖由 M2come 於 16-8-2010 07:55 發表
想裝"豬標"套KAC URX(Middle)上PTW,可以點整呀?因為"豬標"牙應該吾可以裝到上PTW ga wow,thx
邊個話ga?

附件

16-8-2010 11:45

咁想請問會吾會鬆呀?仲有如果我CQBR長度落左去,火帽係吾係會O岩O岩o係骨頁頭呀?thx

引用:
原帖由 M2come 於 16-8-2010 12:33 發表
咁想請問會吾會鬆呀?仲有如果我CQBR長度落左去,火帽係吾係會O岩O岩o係骨頁頭呀?thx
放心啦,夠實既!怕就上D螺絲膠啦
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 M2come 於 16-8-2010 12:33 發表
梗係實啦~ 下面係10.5"管例子

附件

16-8-2010 14:45

thx , 仲有其實我係新手,我想問問PMag夾可以點整?可以PM我點整or去買ma?

引用:
原帖由 ayaka 於 16-8-2010 14:45 發表

梗係實啦~ 下面係10.5"管例子
I thought this is 11.5" outer. I might be wrong tho.

引用:
原帖由 jpg 於 16-8-2010 15:33 發表

I thought this is 11.5" outer. I might be wrong tho.
OH! you are right!
My fault!

引用:
原帖由 ayaka 於 16-8-2010 11:45 AM 發表

邊個話ga?
師兄你支骨係幾多吋
外管係唔係ptw14吋原管? 會唔會好重?
小弟將來支槍都係想上豬p個urx 諗緊要唔要換支鋁外管

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-8-2010 21:44 發表
M4 + URX + UBR + 11.5"barrel又幾型仔喎
URX mid-length愈睇愈正,當初冇入貨好可惜

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-8-2010 21:55 發表
如果而家仲揾到個真品URX就好囉
有都死,轉左新LOCK NUT,正廠架生又貴...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-8-2010 22:43 發表

有都死,轉左新LOCK NUT,正廠架生又貴...
我都係呢個原因, 遲遲都冇入條真野.

發新話題