發新話題

URX

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 07:39 發表

mid lenght + 11.5"
我就想玩mid lenght + 16"
三六轟一轟,敵人企唔穩!

如果番到可吾可以pm小弟,因為真係好想要呀,THX

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 07:39 發表

件架生可以揾人wire cut出黎
你抄到個數?

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 07:43 發表
其實mid個長度真係好鬼sexy架....
我初初都唔太欣賞,但愈睇愈正

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 05:30 發表
哈哈,  啱啱問左間local store, mid-length/rifle length in stock......
咦?jpg師兄

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 05:30 發表
哈哈,  啱啱問左間local store, mid-length/rifle length in stock......
rifle length in stock?!!!!

OMG!!!!

嘩, 個個都想要都唔知幫得邊個...講真, 唔係唔想幫大家, 不過其實都驚驚地. 同埋都唔知開個咩野價比大家.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-8-2010 07:40 發表

我就想玩mid lenght + 16"
呢個都係我既target, mid length 加16" or rifle 加18"....仲等緊個upper. 搞左成差唔多兩個月...

你班大哥真富贵
..............

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 18:10 發表
嘩, 個個都想要都唔知幫得邊個...講真, 唔係唔想幫大家, 不過其實都驚驚地. 同埋都唔知開個咩野價比大家.
其實買我都買到,係吾敢寄

發新話題