發新話題

URX

引用:
原帖由 paklun 於 18-8-2010 14:39 發表

rifle length in stock?!!!!

OMG!!!!
係有架,不過唔SHIP HK啫
同你講過啦
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 15:23 發表

有個barrel nut喺手咪抄到囉
哦,整架生貴嗎?

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 18:10 發表
嘩, 個個都想要都唔知幫得邊個...講真, 唔係唔想幫大家, 不過其實都驚驚地. 同埋都唔知開個咩野價比大家.
驚驚地梗架喇,因為真係唔出得口
開咩價都死,鑊左都唔知入邊個數好

引用:
原帖由 jpg 於 18-8-2010 18:12 發表

呢個都係我既target, mid length 加16" or rifle 加18"....仲等緊個upper. 搞左成差唔多兩個月...
我都想要個E3身,可惜PRIME又唔出PTW版...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-8-2010 22:44 發表

係有架,不過唔SHIP HK啫
同你講過啦
呢個係最煩既問題,好多都吾肯寄

引用:
原帖由 小劍仙 於 18-8-2010 23:06 發表

就好似美國名牌KAC+美國工人既工資同大陸19山寨出品+大陸外省黑市努工既工資咁囉...
架生是不繡鋼嗎?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-8-2010 22:47 發表

驚驚地梗架喇,因為真係唔出得口
開咩價都死,鑊左都唔知入邊個數好
就係呢樣先死....樣樣都under itar. 所以咩都冇得玩...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-8-2010 22:48 發表

咪係...搞到我屈就係個SR M4 身到...

引用:
原帖由 jpg 於 19-8-2010 04:15 發表

就係呢樣先死....樣樣都under itar. 所以咩都冇得玩...
咪係囉,攪到我地D PTW冇野裝身

引用:
原帖由 jpg 於 19-8-2010 04:18 發表

咪係...搞到我屈就係個SR M4 身到...
真品?

引用:
原帖由 小劍仙 於 19-8-2010 10:28 發表

睇情況啦,不過我睇件架生同個barrel nut既接觸面好大唔會咁食力所以都唔使咁重料
好食力架,KAC教係要用磅尺跟磅架

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-8-2010 22:48 發表

其实有一定数量,我想prime都会肯制作
..............

唔知個ambi bolt lock實唔實現到呢

發新話題