34 123
發新話題

(改問題 =P ) 儲錢買井勝 M16A4 還是 散砌一支有型既M16 / M4 ?

(改問題 =P ) 儲錢買井勝 M16A4 還是 散砌一支有型既M16 / M4 ?

師兄們
我睇番其他 Web Site 見井勝真係好正

就睇中支 M16A4 , 一來我「Cosplay」 U.S. Marine~
M4 ~
VFC 既  ...自己零件 , 不過我就冇乜所謂 , 都唔會改「乜po」既型仔既

WE ? No 啦...仲俾人踩唔夠咩... 係支M14 叫做毒到下我...

KingArms ? 都係行WA Systerm ... 諗得過
散砌...就考琴試 , 汁16分音符都汁到我死啦...一來又唔識

家陣我心大心細

有錢就買埋 MP 7 ~~

買VFC M4 SOPMOD+mp7

引用:
原帖由 紫天椒 於 19-8-2010 02:10 發表
買VFC M4 SOPMOD+mp7
真係 ???
岩既...我 「cosplay」 U.S. Marine
正路就應該買 M16 + 骨添...
個個都話我鐘意扮army 多過打game

引用:
原帖由 silvano126 於 19-8-2010 02:13 發表

真係 ???
岩既...我 「cosplay」 U.S. Marine
正路就應該買 M16 + 骨添...
個個都話我鐘意扮army 多過打game
如果你買VFC,又鍾意MARINE,咁買VFC MK18 會唔會好D呢 ?
VFC唔知,但KSC MP7 係一枝幾好既AIRSOFT
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 19-8-2010 11:08 發表

如果你買VFC,又鍾意MARINE,咁買VFC MK18 會唔會好D呢 ?
MP7 就買硬嫁啦...
MK 18 又好似4千幾
好就好在已經砌得好靚
重點係好多骨 =P

引用:
原帖由 silvano126 於 19/8/2010 11:34 AM 發表

MP7 就買硬嫁啦...
MK 18 又好似4千幾
好就好在已經砌得好靚
MK 18唔係3千幾咩?仲要全鋼件!

引用:
原帖由 061084 於 19-8-2010 11:38 發表

MK 18唔係3千幾咩?仲要全鋼件!
好似AROUND $3600, MK18唔知,但你買VFC SOPMOD 就一定要換PARTS,
你有$5000 BUDGET,夠買LA~

引用:
原帖由 桸藍 於 19-8-2010 11:44 發表

好似AROUND $3600, MK18唔知,但你買VFC SOPMOD 就一定要換PARTS,
你有$5000 BUDGET,夠買LA~
Del ~

如果玩marine...點解唔買支m16a4呢...?
堅係冇聽過marine用mk18..

引用:
原帖由 wonglk 於 19-8-2010 13:23 發表
如果玩marine...點解唔買支m16a4呢...?
堅係冇聽過marine用mk18..
我明 ...
但係我又幾鐘意打CQB...
我都堅係覺得Marine 唔會用MK 18 , 買左到時落到場又俾人吉...

引用:
原帖由 silvano126 於 19-8-2010 13:45 發表

我明 ...
但係我又幾鐘意打CQB...
我都堅係覺得Marine 唔會用MK 18 , 買左到時落到場又俾人吉...
M4 SOPMOD我覺得已經唔錯...
但我唔清楚VFZ既M4 SOPMOD內膽係鋁件定鋼件

引用:
原帖由 桸藍 於 19-8-2010 11:08 發表

唔係SEALS先會用mk18架咋咩

回覆 11# 的帖子

M4 SOPMOD 係鋁,MK18係鋼

回覆 9# 12# 的帖子

無留意,謝謝指正,
不過提意樓主買MK18 因為係鋼件,唔使換PARTS

引用:
原帖由 豬肥 於 19-8-2010 14:41 發表

唔係SEALS先會用mk18架咋咩