發新話題

(改問題 =P ) 儲錢買井勝 M16A4 還是 散砌一支有型既M16 / M4 ?

總之1句講哂啦
扮marine就唔好用mk18

其實我覺得自己有d回帶
乜vfc出左m4 sopmod咩?
果支唔係原版m4咩?

就出

打算下場的話要預留部分錢買夾
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

MK18 MOD 1 個RIS 2係D & D 既......好似就係真品, 最貴既地方?! ching 買來收藏的吧!    (你.......你拎來打....都得, 真係有錢....... )

引用:
原帖由 gooeywong 於 20-8-2010 20:28 發表
MK18 MOD 1 個RIS 2係D & D 既......好似就係真品, 最貴既地方?! ching 買來收藏的吧!
人地寫明係socomgear呀...什麼d&d?!

引用:
原帖由 MASADA 於 20-8-2010 20:32 發表

人地寫明係socomgear呀...什麼d&d?!
個RIS 係daniel & defense 造/出 既無錯呀, 佢果到寫係socom gear 授權, 咁我唔知係咪socom gear 代理啦, 有錯請指出,

不過我都唔肯定樓主講既係咪呢把...應該無錯掛, 有錯請指出.......

引用:
原帖由 gooeywong 於 20-8-2010 20:55 發表

個RIS 係daniel & defense 造/出 既無錯呀, 佢果到寫係socom gear 授權, 咁我唔知係咪socom gear 代理啦, 有錯請指出,
socom gear授權比dd做/出?

引用:
原帖由 gooeywong 於 20-8-2010 20:55 發表

我而家知知我屋企都有好多珍品

引用:
原帖由 gooeywong 於 20-8-2010 20:28 發表
MK18 MOD 1 個RIS 2係D & D 既......好似就係真品, 最貴既地方?! ching 買來收藏的吧!    (你.......你拎來打....都得, 真係有錢....... )
http://www.gb-tech.com.tw/newsite/coming_images/MK18_mod_1 ...
真品既RIS II,我都想買。

如果3600蚊成碌GBB係有埋條真係DD既MK18 RIS II,我一定會買,諗都唔洗諗。

引用:

真既係DD出,玩具個條係DD授權俾SOCOM GEAR出。

請認明邊件係蒼井空,邊件係胡杏兒

唔好學D代言人咁,係都話D同真品一樣咁貴既老番玩具係真品

問叫台灣啦,VFC吾係用socom gear果條,
係自己生產,估計finishing應該有D吾同

引用:

支槍個價連條骨都買吾到播

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-8-2010 21:59 發表
問叫台灣啦,VFC吾係用socom gear果條,
係自己生產,估計finishing應該有D吾同
如果係VFC同SOCOM GEAR(甚至MADBULL)比,係外觀上我都係會首選VFC

發新話題