發新話題

加入ptw家庭了

師兄請問一下有無得睇點分係最近一批的standard kit?
本來想買max kit 宜家好似standard kit好啲

望下頭準星同天梯齒係咪鋼....不過有咁既改動出面唔知會唔會起返價呢?

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

thx,希望唔會加價!

mk18mod0 搞掂~
出哂血了........

引用:
原帖由 rmcevisu 於 7-9-2010 21:24 發表

mk18mod0 搞掂~
出哂血了........
槍身換左未呀?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

我想問下呢 加入大家庭既最低入場費係幾多?
一槍 五夾要幾多銀兩

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 9-9-2010 21:19 發表
我想問下呢 加入大家庭既最低入場費係幾多?
一槍 五夾要幾多銀兩
6千頭.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 9-9-2010 21:59 發表

6千頭.....
6000頭有哂
骨同鏡都有了
新工有銀兩就可以上京

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 9-9-2010 22:25 發表

6000頭有哂
骨同鏡都有了
新工有銀兩就可以上京
祝早日完成霸業!

6000頭
非常有興趣

引用:
原帖由 sailun412 於 9-9-2010 23:38 發表

祝早日完成霸業!
有無詳情透露下

引用:
原帖由 sailun412 於 9-9-2010 21:59 發表

6千頭.....
連埋5夾都係6千頭??

真係咁平 ?
引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 9-9-2010 22:25 發表

6000頭有哂
骨同鏡都有了
新工有銀兩就可以上京

我上兩個星期去港島區果間問max成槍...佢話要訂之餘仲要五位數......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 10-9-2010 17:41 發表
我上兩個星期去港島區果間問max成槍...佢話要訂之餘仲要五位數......
梗係KIT啦~

發新話題