發新話題

加入ptw家庭了

(1槍5夾最低消費fomular)1套kit本身已跟1HW夾 + 4只鴨仔肉 + 鐵夾殼(2手區大量放返出來全新都有)= <$6.5k達成!

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 10-9-2010 07:12 PM 發表
(1槍5夾最低消費fomular)1套kit本身已跟1HW夾 + 4只鴨仔肉 + 鐵夾殼(2手區大量放返出來全新都有)=  
一套max kit都77xx 7k全套係用standard?
其實standard同max除左槍身,外管,尾通仲有咩唔同?
電子零件同齒輪有降級嗎
如果7k可以全套我立即可以出貨囉

我買都買kit
玩槍唔砌槍 邊好玩

最新批次之standard kit除左尾通, 槍身膠件同波箱入面有3隻恆星齒及價錢同max唔同其餘基本一樣 詳情請用心扒一扒post(亦係初心者決定入手前建議必做之功課!)
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 戰士魂 於 11-9-2010 02:13 發表

一套max kit都77xx 7k全套係用standard?
其實standard同max除左槍身,外管,尾通仲有咩唔同?
電子零件同齒輪有降級嗎
如果7k可以全套我立即可以出貨囉
對上,兩上咪有題過......

其實真係好想試下返套KIT自己砌...不過俾太多人恐嚇過~話入錯條PIN都有排煩...又話例如STD成槍出廠有QC有剩起碼有1.3J,
若果你自己砌得唔好可能1J都無....
所以15/16唔敢落手...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 11-9-2010 19:18 發表
其實真係好想試下返套KIT自己砌...不過俾太多人恐嚇過~話入錯條PIN都有排煩...又話例如STD成槍出廠有QC有剩起碼有1.3J,
若果你自己砌得唔好可能1J都無....
所以15/16唔敢落手...
仲易砌過aeg,波箱同氣筒係成品又唔駛你砌既
三六轟一轟,敵人企唔穩!

最難係比錢果刻 同返屋企點同老婆講......

認同,我個friend買咗都唔敢响屋企砌

所以我成日去阿2度

引用:
原帖由 sailun412 於 12-9-2010 20:31 發表
老吹話幫人整

引用:
原帖由 lycos 於 12-9-2010 21:08 發表
認同,我個friend買咗都唔敢响屋企砌
好彩我老婆應該唔知價, 同老婆講好平一千蚊hkd jar 嗎? (個心諗, 係就係一千, 不過係一千美金)..哈哈..

引用:
原帖由 jpg 於 13-9-2010 03:54 發表

好彩我老婆應該唔知價, 同老婆講好平一千蚊hkd jar 嗎? (個心諗, 係就係一千, 不過係一千美金)..哈哈..
你老婆唔識上cgf吧.....

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-9-2010 06:43 發表

你老婆唔識上cgf吧.....
哈哈, 好彩唔識, 佢對呢d槍論壇完全冇興趣..就算上呢都唔會周圍逛..

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-9-2010 20:57 發表

仲易砌過aeg,波箱同氣筒係成品又唔駛你砌既
ching請問ptw個波箱係咪跟kit買返黎已經成個完整乜都唔使搞? 剩係將所有外在parts砌埋就ok?
同埋我已經有呢件工具arm唔arm用?

附件

13-9-2010 11:00

發新話題