發新話題

加入ptw家庭了

上delta ring同尾通castle nuts有用
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 13-9-2010 11:00 AM 發表

ching請問ptw個波箱係咪跟kit買返黎已經成個完整乜都唔使搞? 剩係將所有外在parts砌埋就ok?
同埋我已經有呢件工具arm唔arm用?
請問師兄件野幾錢

話說 支ptw支骨有冇可能改到咁既樣
型到冇朋友

引用:
原帖由 jpg 於 13-9-2010 09:30 發表

哈哈, 好彩唔識, 佢對呢d槍論壇完全冇興趣..就算上呢都唔會周圍逛..
可能咁岩就睇到...
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 13-9-2010 11:00 發表

ching請問ptw個波箱係咪跟kit買返黎已經成個完整乜都唔使搞? 剩係將所有外在parts砌埋就ok?
同埋我已經有呢件工具arm唔arm用?
如果砌M4最好加多件上尾通LOCK NUT工具

引用:
原帖由 戰士魂 於 13-9-2010 20:48 發表

請問師兄件野幾錢
有平貴, 吉打料靚D會貴DD,應該OVER $100

引用:
原帖由 戰士魂 於 13-9-2010 20:54 發表
話說 支ptw支骨有冇可能改到咁既樣
型到冇朋友
m4改到變m14!?

引用:
原帖由 ayaka 於 14-9-2010 00:30 發表

m4改到變m14!?
可能遲下有M14PTW

引用:
原帖由 戰士魂 於 13-9-2010 20:48 發表

請問師兄件野幾錢
ching...呢件野一年前童工入手價!@)

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-9-2010 23:43 發表

如果砌M4最好加多件上尾通LOCK NUT工具
ching請問lock nut用另外果邊得唔得?
(枝PTW真係恨到我d口水流滿個浴缸 ...不過始終唔夠信心... )

附件

16-9-2010 14:04

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 16-9-2010 14:04 發表

(枝PTW真係恨到我d口水流滿個浴缸 ...不過始終唔夠信心... )
無錯係用黎上尾通鎖

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 16-9-2010 14:04 發表

我自己用呢件

附件

16-9-2010 20:42

16-9-2010 20:42

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-9-2010 20:42 發表

我自己用呢件
3隻牙好D~
我用GP個隻所謂鋼制
擰兩野隻牙變左形

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-9-2010 20:42 發表

我自己用呢件
搞牙避震匙好用 可以用來上noveske barrel nut
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 ayaka 於 16-9-2010 22:11 發表

3隻牙好D~
我用GP個隻所謂鋼制
擰兩野隻牙變左形
咁係GP既品質差啫

發新話題