發新話題

加入ptw家庭了

haha~~我都係剛剛加入左ptw行列冇耐,唔小心都搞左幾個fd轉玩...haha
屋企d aeg基本下賣曬~只係留返兩支比較有回憶利留念下~我都有同女朋友一齊打game,不過只係比支大陸仔佢玩~~haha~~有機會交流下~

ps:我都係轉左籃筒打7.4v 15c lipo

個人認為CQBR長度的原裝管和PDI 6.01,分別不大

btw  恭喜加入ptw家庭!

引用:
原帖由 小劍仙 於 21-8-2010 23:39 發表

如果用11.1V打籃筒會好爽架
如果怕掃齒遲下好似有9.9V Lipo電
9.9V? LiFe黎架
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 小劍仙 於 21-8-2010 23:39 發表

如果用11.1V打籃筒會好爽架
如果怕掃齒遲下好似有9.9V Lipo電
我主要都係打single shot所以唔洗咁快都ok~加上宜家d匣全部都set 60r 打太快會好快冇彈~~~haha~

引用:
原帖由 小劍仙 於 22-8-2010 02:26 發表
點解唔set 30rd呀?
會呀~一路減少慢慢習慣呀嘛~~

引用:
原帖由 sheep 於 22-8-2010 22:41 發表

會呀~一路減少慢慢習慣呀嘛~~
如果夾到一班玩30發既就正咯

引用:
原帖由 小劍仙 於 22-8-2010 22:44 發表

冇錯
我嗰舊打左幾匣就漲左...
咩牌子黎架

引用:
原帖由 小劍仙 於 22-8-2010 23:21 發表

樣板
咁就冇偈啦

你有無充壞? 市面好少LFP charger. 如果你個charger當係Li-Po充就唔難怪充壞
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 23-8-2010 00:46 發表
你有無充壞? 市面好少LFP charger. 如果你個charger當係Li-Po充就唔難怪充壞
師兄都係用LiFe? 請問同鋰聚比較係咪好d?
有冇款色可以介紹下呢,thx!

發新話題