發新話題

we m4調整

we m4調整

近期囉番支we m4出黎搞.有幾個問題想問下各位師兄
1.我的m4是鋼製推彈組.甘係唔係即係第二代?可以換新的黑色hopup膠?
2.我爬了文知道we m4是可以直上ctr stock pts版的.甘magpul moe grip 電槍個隻又直唔直上到?定要買for gbb版既?
唔該哂甘多位師兄

引用:
原帖由 有緣無份 於 19-8-2010 20:02 發表
近期囉番支we m4出黎搞.有幾個問題想問下各位師兄
1.我的m4是鋼製推彈組.甘係唔係即係第二代?可以換新的黑色hopup膠?
2.我爬了文知道we m4是可以直上ctr stock pts版的.甘magpul moe grip 電槍個隻又直唔直上到?定 ...
係第幾代要睇相先知...
MOE GRIP一定要用GBB GRIP 改...
要鑽個2CM深o既洞...
一係你用真品...

要鑽個2CM深o既洞姐係係個grip度搞?唔係幾明

引用:
原帖由 有緣無份 於 19-8-2010 20:59 發表
要鑽個2CM深o既洞姐係係個grip度搞?唔係幾明
拆個GRIP出黎你就明

回覆 4# 的帖子

上羅c個洞?

引用:
原帖由 有緣無份 於 19-8-2010 21:19 發表
上羅c個洞?
彈弓

wa系統既槍係無呢個頂住單連發制既彈弓既?死火要搵野鑽

引用:
原帖由 有緣無份 於 21-8-2010 13:48 發表
wa系統既槍係無呢個頂住單連發制既彈弓既?死火要搵野鑽
wa冇

敢問師兄整個陣用咩鑽洞?好似幾硬下好難鑽

回覆 1# 的帖子

除左鑽洞,本身個GRIP上槍個位都岩的,要執一執......

Magpul grip 唔係有GBB VER 咩 ?
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 21-8-2010 14:50 發表
Magpul grip 唔係有GBB VER 咩 ?
冇for we...
出面有隻有洞...
不過唔夠深

回覆 12# 的帖子

邊度有?好過我由0開始慢慢鑽 --唔該

引用:
原帖由 有緣無份 於 21-8-2010 15:18 發表
邊度有?好過我由0開始慢慢鑽 --唔該
只見靚姐有有洞版...
其他唔覺眼...

引用:
原帖由 有緣無份 於 21-8-2010 13:57 發表