26 12
發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
貼吓場地相...................

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-9-2010 08:29 發表
估唔到在家都真係累仲成咁…
我尋日返到屋企執野,執好晒之後拎住個電視remote 系個廳把下度訓著左
你咪好囉,我尋日15:30返到屋企,沖個涼16:00瞓到19:20又要爬起身返工..............
今朝6:30返屋企,食完早餐冇耐就昏迷至今..................

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-9-2010 17:55 發表

單爺都唔認得
佢就真係差啲,我三次都有出現佢都唔認得我................. 我大大話話起碼認得十幾個啦.............

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-9-2010 18:02 發表

個嘴好番d未呀~
有心...............
放咗兩次血起碼冇咗孖潤腸啦,不過尋晚返工就比人笑咗成晚.....................

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-9-2010 18:45 發表

師兄係著西裝去果個
係呀~~
即係同你一齊搭6C由總站一齊行去嗰個囉..........
仲有,呢度成日都有人話你變態呀重口味咁,但我見你真人好文靜吓喎.............

引用:
原帖由 adlar 於 27-9-2010 22:27 發表

係渦,F22枝M4條URX係咩廠出,係真品一定過5000,條真品骨都冇單買
我支係GP骨,我上W之C訂咗條VFC,到手後條GP裝响AEG................

哈哈哈哈哈, 手工野係要用金錢同勞力換返嚟............
首先,如果你想玩URX我會建議買支KA原裝M4A1改,因為KA散賣啲身係VLTOR MUR上身,夾URX超級怪...........
第二,GBB彈匣先至係核心,隻匣得支槍一定得,隻匣得支槍唔得都有可能得,但隻匣唔得就咩都唔得.............
你睇吓屍油,只係借佢試咗幾槍己經身中劇毒啦....................... 而且BOMBER同prowin唔差得幾多錢咋...........
第三,當然,付担得起用鋼bolt絕對明智,有人會話成千蚊條好貴,但計番耐用度同効果係物超所值,最正係鋼可以燒焊,有咩蝕咗甚至斷咗都有得救(視乎師父手工)
一般合金或鋁bolt有咩三長兩短就要成條揼, 鋼bolt燒番兩次焊條數已經回晒本啦..

引用:
原帖由 McDull 於 28-9-2010 08:21 發表

你未有貨咩
等等等等等等等等等等等等等.................

引用:
原帖由 odaan 於 28-9-2010 23:23 發表

煩 ??
十分鐘之內既事 ......
有車床就係囉.................
我上次支SR16,裝份VFC骨我係用一把平銼一把針銼搞成粒鐘先裝到呀............

引用:
原帖由 seamoncheng 於 28-9-2010 09:39 發表

呢d野無樣睇架
當初禾地第一次見佢都唔覺架
點知佢......
我响巴士度同佢吹水吹到落車,我覺得佢好正常喎..........
唔通變態真係冇樣睇?!

禮拜六晚我得呀............

26 12
發新話題