發新話題

[認真] 錢銀多與小睇人同人之間做朋友做得長與否 ?

引用:
原帖由 sam524 於 30-8-2010 19:51 發表
其實我都有個問題...
係唔係欲望多,中意真品,比錢爽就叫有錢?
欲望我認我係有好多,又想買喱樣,又想買果樣...
我中意o既野7,8成係真品/貴野...
我比錢真係爽,唔多講價...
就係咁,唔少人就話我有錢...
欲望我認我係有好多,又想買喱樣,又想買果樣...我中
我中意o既野7,8成係真品/貴野...我中
我比錢真係爽,唔多講價...我中
就係咁,唔少人就話我有錢...我中
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

借錢比人
要有預左收唔到的覺悟先好借~!!!!!

引用:
原帖由 sam524 於 30-8-2010 20:52 發表

$40內,唔還就算...
我F.5前後借左1200比人
收唔到

引用:
原帖由 charcharlie886 於 30-8-2010 20:55 發表

有就唔出奇
借咁多先奇
同佢fd 個時

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-8-2010 21:04 發表

let it be.....let it be.......let it be........let it be.......我諗起...
過去左....由fd到brother..再變為陌路人

唉....諗番起D唔開野....好想...smoke

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-8-2010 21:11 發表

情不再返
可以咁講
好介懷lee件事...

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-8-2010 21:13 發表

唯有時間可以淡化一切
淡化....但留下烙印

引用:
原帖由 faihk 於 30-8-2010 21:13 發表

吸煙無益! 食少d!
無食好耐....以前..好間中先一,兩支

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-8-2010 21:20 發表

雖然我有一件事好後悔
但都無得發生多一次改變結果
let it be....let it be....let it be....let it be....
http://www.youtube.com/watch?v=kEogJacjLTE&feature=related
送比大家
我有好多後悔事...
好討厭自已~!!!
嬲自己

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-8-2010 21:23 發表

x2
後悔事唔需要多
一單!!!
一單!!!
已經足夠
我不止一單..

引用:
原帖由 faihk 於 30-8-2010 21:25 發表

好多人都唔止一單, 人類就係因為有錯過先知要改, 改變先有進步!
我無...

發新話題