發新話題

CGF獨家訪問新槍廠「A.E.G.」

引用:
原帖由 McDull 於 7-9-2010 22:27 發表
咁成蟲講既廢話咪可以代表HK人
個個都好似你咁精明

好多玩具槍廠都挺執笠都得嘞

個個都有錢, 就唔使去印度整容啦

總不能一千蚊貨,要千二蚊的品質
放下小許要求…

引用:
原帖由 gtoray 於 7-9-2010 22:35 發表
都係果句啦
不合完美主義者
講真,我點會歧視國貨,我都係靠佢先有咁多野玩。

只不過,如果要整得再似D,所投放既錢同資源係遠遠超過買套VFC既身同骨黎砌

引用:
原帖由 keane 於 7-9-2010 22:36 發表

個個都好似你咁精明

好多玩具槍廠都挺執笠都得嘞

個個都有錢, 就唔使去印度整容啦
其實我話,係班大6仔做野唔認真

反正都係開模,好心佢就開埋個深刻模啦。

你睇國產M記個個身

引用:
原帖由 Shan10 於 7-9-2010 17:52 發表

你咁樣講, 我真係會買ga, G36 同 P90 啲用料, 係出面都可以普遍配對嗎?
基本上都唔會係自家數架喇....
鵰。豹。狸。獅。狒

幾萬蚊一部日產高清電視 同 幾仟蚊一部國產高清電視,

各有各既市場層面, 佢地都可以並存,

除非衰到無朋友,

根本無得比較

p90幾時有呀?
我等得好苦...

引用:
原帖由 keane 於 7-9-2010 23:12 發表
幾萬蚊一部日產高清電視 同 幾仟蚊一部國產高清電視,

各有各既市場層面, 佢地都可以並存,

除非衰到無朋友,

根本無得比較
其實係我衰,我近排成日同班凝真派同埋全真教既蛋散吹水,搞到自己都入埋魔道

引用:
原帖由 McDull 於 7-9-2010 23:28 發表

其實係我衰,我近排成日同班凝真派同埋全真教既蛋散吹水,搞到自己都入埋魔道
施主,回頭是岸

引用:
原帖由 丫凡 於 7-9-2010 23:34 發表

施主,回頭是岸
我知呢排洗錢係槍度好似倒水咁

我碌VIS因為KA個下身唔知咩問題,上唔到我自己個D PMAG,所以決定換個NOVESKE既下身(其中都係為左個深刻)。
但係KA條VIS係唔FIT GP身既,所以又去買過條DYTAC既VIS-1
整完出黎,係好很靚仔呀,不過咁就洗多左2K幾

最近又想整呢支

所以先成日去問班全真教
話說我本來都係想用蠔屎講既呢碌黎改

引用:
原帖由 McDull 於 7-9-2010 23:42 發表

我碌VIS因為KA個下身唔知咩問題,上唔到我自己個D PMAG,所以決定換個NOVESKE既下身(其中都係為左個深刻)。
但係KA條VIS係唔FIT GP身既,所以又去買過條DYT ...
omg! 又一支毒物!
比對腳 & +鏡就fit晒我要求

引用:
原帖由 faihk 於 7-9-2010 23:44 發表
omg! 又一支毒物!
比對腳 & +鏡就fit晒我要求
MID LENGTH唔係SNIPER RIFLE,所以我唔會加對腳落去。

鏡就暫定係T1+KAC MOUNT(現成有係度)

回覆 100# 的帖子

好靚仔
防毒軟件運作中…

回覆 103# 的帖子

洗乜防毒姐,只要你要求唔高既,買左碌SR15返黎,一換D野上去就似左9成。

引用:
原帖由 McDull 於 7-9-2010 23:42 發表

但係KA條VIS係唔FIT GP身既,所以又去買過條DYT ...
我都好中意wor...

發新話題