發新話題

CGF獨家訪問新槍廠「A.E.G.」

引用:
原帖由 狙神 於 4-10-2010 15:49 發表

應該係,但唔知邊到漏.HOPUP,氣咀,江,筒,拍頭都睇過冇問題,一陣試下成個波箱換左去睇下點先
唔洗成個換喎! 打開個波箱check吓米得囉!

回覆 166# 的帖子

我就估唔關個波箱裡面事

引用:
原帖由 McDull 於 4-10-2010 17:27 發表
我就估唔關個波箱裡面事
姐係推彈咀 & hop-up嗎?

搞左小小,波箱真係應該唔關事,HOPUP座都冇問題,感覺上好似係槍身到有事,HOPUP座鬆,彈夾搖,頂住隻夾火力穩定係0.9~1J左右,但個火力都係細左,我個條係VS MS120黎,應該都有1.4~1.5J的,聽日再搞多次/.\

引用:
原帖由 faihk 於 4-10-2010 17:29 發表

姐係推彈咀 & hop-up嗎?
人地係神,我地D凡人自動收皮啦

講返, 點分佢係高級定係低級版?  賣果個都唔知知唔知~...

mp44真係幾吸引...

PrazisionsSchutzenGewehr-1 ... mit meinem Leben

回覆 1# 的帖子

正喎^^搞到好想買添…

前幾日上左去wgx睇, pdw外觀好冇承意...

個價做緊!!))

不過見到個火帽即刻走人...

有冇得單買個高級波箱嫁,有冇街貨?
個公司係邊道?

我好耐無返過HK,碌M7A1有得賣未

引用:
原帖由 McDull 於 26-11-2010 15:13 發表
我好耐無返過HK,碌M7A1有得賣未
佢嗎?

W豬屍 USD!&*.%), 港銀千4左緊~

回覆 176# 的帖子

咁既價,咁我個碌9成新既VIS可以叫3000LU

BTW,乜呢間廠成日都整錯(漏)MARKING既

引用:
原帖由 McDull 於 26-11-2010 15:21 發表
咁既價,咁我個碌9成新既VIS可以叫3000LU

BTW,乜呢間廠成日都整錯(漏)MARKING既
咁GA價, 算啦!

引用:
原帖由 faihk 於 26-11-2010 15:27 發表
咁GA價, 算啦!
U WIN

我朋友買左把g36c,點9解個尾頂唔同左
一個膠尾頂…
偽科學精神:汽水罐最準確。

發新話題