17 12
發新話題

[others] 減火

減火

我支 KA m7a1想玩1.2J要改D咩先ok呢?費事超J比人話 吾該各C兄幫手THX

改改條弓就ok

引用:
原帖由 faihk 於 8-9-2010 15:28 發表
改改條弓就ok
GBB....

引用:
原帖由 101653 於 8-9-2010 15:35 發表

GBB....
係喎! sorry!
gbb完全唔識

用 134 氣試下ok唔ok..唔好用 top gas 了.

134=咩氣呀?貴吾貴?

回覆 6# 的帖子

除左馬仔, 重有其他 134a, za都有. 罐裝有寫明嫁!

引用:
原帖由 faihk 於 8-9-2010 17:18 發表

除左馬仔, 重有其他 134a, za都有. 罐裝有寫明嫁!
推唔到個bolt行我就笑比你睇
不過都應該推到既,係慢d,同埋最後一飛未必lock到
家陣我準備緊個軟化彈弓計劃

引用:
原帖由 wonglk 於 8-9-2010 17:28 發表

推唔到個bolt行我就笑比你睇
不過都應該推到既,係慢d,同埋最後一飛未必lock到
家陣我準備緊個軟化彈弓計劃
我只係答佢咩係134炸! 唔好笑我
不過會唔會用台灣個支黑色gas會好d? 個支好似大力少少, 但係又無topgas咁大力

引用:
原帖由 faihk 於 8-9-2010 17:31 發表

不過會唔會用台灣個支黑色gas會好d? 個支好似大力少少, 但係又無topgas咁大力
都應該唔會得1.2囉

回覆 1# 的帖子

用134A可以1J都唔夠的

都可以係飛機果到做手腳
令到飛機流入去既氣細D

引用:
原帖由 faihk 於 8/9/2010 17:31 發表

我用緊吉打Gas,但都唔會細力好多...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
吉打Gas 10 kg
Top Gas/Green Gas 12 kg

好似係...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 8-9-2010 22:54 發表

我用緊吉打Gas,但都唔會細力好多...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
吉打Gas 10 kg
Top Gas/Green Gas 12 kg

好似係...;mdunn ...
直接係飛機度落手啦
又慳氣D又細力D

NPAS 用到喺KA 嗎 ?
Ken's Custom Magpul M4  

17 12
發新話題