發新話題

又多一件戰利品

引用:
原帖由 runner 於 4-6-2007 14:53 發表
GOOD ITEM^^  one for own one for sell?
Both for collecting.
先撩者賤,打死無怨。

參考圖片。
先撩者賤,打死無怨。

你都有件喎....!但係點解你條PTT帶咁得意?  
(相片來至衙門)

先撩者賤,打死無怨。

個條帶可能唔係咁用,語識點樣夾,求其夾實唔fing就算!

引用:
原帖由 runner 於 12-6-2007 08:55 發表
個條帶可能唔係咁用,語識點樣夾,求其夾實唔fing就算!
真正九十年代SDU用嗰件Bristol係應該無PTT帶。
先撩者賤,打死無怨。

你講得o岩,不過我唔捨得同佢做切割手術!

引用:
原帖由 runner 於 12-6-2007 12:11 發表
你應該一早唔好車條PTT帶上去嘛!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 runner 於 12-6-2007 12:11 發表
你知唔知呢件SDU 90年代Bristol BRV嘅真品樣辦喺邊度得番黎?
先撩者賤,打死無怨。

有朋友肯借一件真品比我,但係老闆話佢有樣辦,叫我唔使拿件真品比佢,如果件辦係你既,係度同你講聲多謝!
引用:
原帖由 AJM 於 12-6-2007 12:58 發表

你知唔知呢件SDU 90年代Bristol BRV嘅真品樣辦喺邊度得番黎?

老闆話幫我車埋,如果唔鍾意就自已cut左佢.
引用:
原帖由 AJM 於 12-6-2007 12:52 發表

你應該一早唔好車條PTT帶上去嘛!

引用:
原帖由 runner 於 12-6-2007 14:35 發表
有朋友肯借一件真品比我,但係老闆話佢有樣辦,叫我唔使拿件真品比佢,如果件辦係你既,係度同你講聲多謝!
唔洗客氣,件真品樣辦唔係我嘅,但嗰位仁兄你都識。
先撩者賤,打死無怨。

runner

你用乜野物料做dummy板放入硬片袋裡面?
先撩者賤,打死無怨。

用Alan兄出品o個D空心版,只放前面
引用:
原帖由 AJM 於 27-6-2007 00:16 發表
runner

你用乜野物料做dummy板放入硬片袋裡面?

引用:
原帖由 runner 於 27-6-2007 14:45 發表
用Alan兄出品o個D空心版,只放前面

邊位Alan兄呀?   甚麼空心板?
先撩者賤,打死無怨。

Toy soldier Alan
引用:
原帖由 AJM 於 27-6-2007 14:52 發表

邊位Alan兄呀?   甚麼空心板?

發新話題