發新話題

好想喊,但喊唔出

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 16:03 發表

8卦1問: 死神你對上1次流馬尿係幾時

我記得18年前, 你叫我條女去你度報到之後, 我已經唔知咩叫眼淚, 當年我14歲
真係十幾年前嫲嫲去報到果陣係大殮喊左一陣,早幾年另一半既婆婆走都係眼濕濕
真係好多年都冇喊過

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 15:49 發表

有咩唔好

男兒志在四方

死神你唔會無聽過卦
哈哈~
你咁有男子氣慨 真係好~
如果能夠多一點善解人意
可以鼓勵到其他人可以同你一樣咁堅強就更好了!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

to mudull,

人皆有情...  唔係個個人都可以做到無情呢個level
"做野不問原因, 不論手段, 只論結果既人" << 咁就係所謂 "延續HK人既REPUTATION"??

人地去左外國讀書唔慣, 唔開心, 想抒發下姐, 你唔洗咁鬧囉,,,

"浪費緊一個好多人夢寐以求既機會, 浪費緊佢老豆老母既期望 ... "
諗下屋企都浪費??
唔諗先浪費佢老豆老母既期望!!!

眼淺又如何? 佢又冇唔解決...

anyway, please respect.
those "gay" "girliish " "蛋散"
please mind your words

我唔明條等式係點
眼淺點樣令屋企人失望?
眼淺同學費貴唔貴有乜關係?
我未喊出黎就叫眼淺
仲要係影衰香港、香港以我為恥、罪該萬死既女人型gay蛋散
咁真係喊左出黎果D,係唔係連人都稱唔上?

回覆 34# 的帖子

冷靜d啦! 師兄...

引用:
原帖由 阿芝 於 20-10-2010 16:07 發表

哈哈~
你咁有男子氣慨 真係好~
如果能夠多一點善解人意
可以鼓勵到其他人可以同你一樣咁堅強就更好了!
我只可以講: 性格決定命運, 呢個世界弱者係註定被逼害既

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 16:22 發表

我只可以講: 性格決定命運, 呢個世界弱者係註定被逼害既
咁何謂強者先?

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-10-2010 16:08 發表
to mudull,

人皆有情...  唔係個個人都可以做到無情呢個level
"做野不問原因, 不論手段, 只論結果既人"  
如果你信教, 我贈你1句: God help those who help themwelves

引用:
原帖由 faihk 於 20-10-2010 16:25 發表
咁何謂強者先?
你黎我呢度住返一頭半個月咪知囉

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-10-2010 16:14 發表
我唔明條等式係點
眼淺點樣令屋企人失望?
眼淺同學費貴唔貴有乜關係?
我未喊出黎就叫眼淺
仲要係影衰香港、香港以我為恥、罪該萬死既女人型gay蛋散
咁真係喊左出黎果D,係唔係連人都稱唔上?
如果你明, 你就開左竅啦

希望到你大個仔, 有靚俾你插, 有金魚缸坐個日, 你會明我講乜

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 16:25 發表

如果你信教, 我贈你1句: God help those who help themwelves
關信教咩事

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 16:26 發表

你黎我呢度住返一頭半個月咪知囉
咁唔代表d咩喎...
& 唔好攪d gay情野啦...

總之一句講晒
你係「強者」,我係「弱者」
你大晒,我抵比你踩到盡架啦
我只不過係想宣洩一下情緒
無端端就比人話我係香港既恥辱
但願你既子女真係做得成「強者」先好

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 16:30 發表

如果你明, 你就開左竅啦

希望到你大個仔, 有靚俾你插, 有金魚缸坐個日, 你會明我講乜
到時可能無敵是最"直"寞.

引用:
原帖由 Anonymous 於 20-10-2010 16:31 發表

關信教咩事
Coz if U were Anti-Catholic, U'll hate other ppl using the "GOD" word

發新話題