發新話題

ksc m4a1

引用:
原帖由 seamoncheng 於 28-10-2010 22:58 發表

咁我覺得M4呢D應該會出番D SPARE PARTS既
好似GLOCK17果D槍款咁...唔會話無PARTS換掛
嗯嗯..不過 以g18 經驗... 真係有d....
不過個價錢真係令人卻步
都係等we m4 open bolt 好過

老老實實...
宜家先出m4已經太遲...
而且又唔係平...

引用:
原帖由 laujeffrey 於 28-10-2010 22:59 發表

嗯嗯..不過 以g18 經驗... 真係有d....
不過個價錢真係令人卻步
都係等we m4 open bolt 好過
所以話...$3800...佢支野識飛咩

引用:
原帖由 seamoncheng 於 28-10-2010 23:05 發表

所以話...$3800...佢支野識飛咩
嗯...其實3800已經全金属,我個人覺得以日本牌子嚟講唔算貴,
(想當年小弟枝WA全膠都要3600....)
加上KSC System 7 MP7好評如潮
呢枝System 7 II若果效能,準度,汽化穩定...能繼承甚至可以超越MP7的話,
大家又點睇呢?  

壞左冇件整.3800say good bye

引用:
原帖由 d.s 於 28-10-2010 23:17 發表

嗯...其實3800已經全金属,我個人覺得以日本牌子嚟講唔算貴,
呢枝System 7 II若果效能,準度,汽化穩定...能繼承甚至可以超越MP7的話 ...
係又唔同呀
如果係既話

好老實........! M4 系列GBB己經出到爛晒(GXP都出到有仟幾蚊平價WOC系列),KSC呢支M4都係兇多吉少..........!
不如出D未有人出過D SMG GBB 好過......好似Kriss .45, UMP, UZI 系列!

引用:

呢枝System 7 II若果效能,準度,汽化穩定...能繼承甚至可以超越MP7的話 ...
如果又有kwa同台版都唔錯, 等得過
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 danhk 於 28-10-2010 23:36 發表
好老實........! M4 系列GBB己經出到爛晒(GXP都出到有仟幾蚊平價WOC系列),KSC呢支M4都係兇多吉少..........!
不如出D未有人出過D SMG GBB 好過......好似Kriss .45, UMP, UZI 系列!
如果佢出MP5我會幾有興趣

引用:
原帖由 JBL 於 28-10-2010 23:49 發表

贊同,所以我都等緊佢就嚟出果支System 7 MP9,希望比舊款性能更好
S7 MP9??
KSC有講會出咩??

引用:
原帖由 d.s 於 29-10-2010 00:15 發表

S7 MP9??
KSC有講會出咩??
師兄…
日版…喺槍街好似已經賣咗個幾禮拜…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:

如果真係咁,相信我會再一鑊跳落坑...唉
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 29-10-2010 00:28 發表

師兄…
日版…喺槍街好似已經賣咗個幾禮拜…
S7 MP9 已經賣咗個幾禮拜 ?
真係有d咁嘅事 ?

發新話題