發新話題

ksc m4a1

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 29-10-2010 00:28 發表

師兄…
日版…喺槍街好似已經賣咗個幾禮拜…
官網就係冇公佈TMP/MP9會出S7
如果係有舊型號而改出S7版,KSC官網係會標明(07),好似M9,M11就有.
新型號一出就係S7就唔會標明(如MP7,226R)
而廣華街賣緊d MP9亦非S7 (TMP/MP9只有日製,冇台版)
點解咁肯定?
皆因MP9嘅匣同TMP係可以共用,而TMP只有舊Hard Kick版,
而所有S7改版鎗嘅匣係不能與舊Hard Kick版共用,
再唔信就去鋪頭拎枝MP9出嚟,拉開個bolt睇下飛機咀就知啦~

They're too late throwing their M4 GBBR to the market! We've had the solution to fix our problem child M4s. And we would not spend more $$$$$ into new M4 GBBR.......

回覆 32# 的帖子

KSC M4A1
原裝有底中,入滿氣可以FULL到一匣,
BLOWBACK 扎實,
小弟原本無諗過會買,但一玩就覺我好FEEL過自己整咗唔知幾多十K既WA,
果然係次世代GBB
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 30-10-2010 00:53 發表
KSC M4A1
小弟原本無諗過會買,但一玩就覺我好FEEL過自己整咗唔知幾多十K既WA,
果然係次世代GBB
真係貢正?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 30-10-2010 01:06 發表

真係貢正?
今日試玩過,原裝計,堅正,不過 WE 果枝 39 低玩好多 ~

引用:
原帖由 桸藍 於 30-10-2010 01:10 發表

今日試玩過,原裝計,堅正,不過 WE 果枝 39 低玩好多 ~
我都係得個知字
我九成九都係入vve支39算

引用:
原帖由 d.s 於 29-10-2010 23:06 發表

官網就係冇公佈TMP/MP9會出S7
如果係有舊型號而改出S7版,KSC官網係會標明(07),好似M9,M11就有.
新型號一出就係S7就唔會標明(如MP7,226R)
而廣華街賣緊d MP9亦非S7 (TMP/MP9只有日製,冇台版)
點解咁肯定?
皆因 ...
無緊……
誠邀師兄你落 KW 一轉……到各大槍舖望一望先…
唔想有無謂口角……

若然師兄見到只係HARD KICK upgrade,
小弟當然只會講句…我道行真未夠…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

最怕好似mp7咁......
有槍冇匣賣~

引用:
原帖由 udt 於 30-10-2010 08:25 發表
最怕好似mp7咁......
有槍冇匣賣~
有, 好似4XX一隻

引用:
原帖由 桸藍 於 30-10-2010 00:53 發表
KSC M4A1
果然係次世代GBB
嘿嘿~~
有冇諗過將飛機咀嘅出氣針孔再擴大,
仲止唔止底中??

引用:
原帖由 桸藍 於 30-10-2010 15:19 發表

有, 好似4XX一隻
我見到要$5xx一隻喎.............

回覆 44# 的帖子

咁可能係友情價,當無聽過,SORRY

發新話題