發新話題

ksc m4a1

生不逢時.....
呢邊有賤價G36大戰,
果邊MP5 GBB又拉開序幕...
遠處仲有枝曉跳殼嘅遊緊埋嚟....

可憐呢枝全金属$3800
Bolt重230g
載彈40+1
出咗都冇人理...

引用:
原帖由 seamoncheng 於 28-10-2010 23:05 發表

所以話...$3800...佢支野識飛咩
嗯...其實3800已經全金属,我個人覺得以日本牌子嚟講唔算貴,
(想當年小弟枝WA全膠都要3600....)
加上KSC System 7 MP7好評如潮
呢枝System 7 II若果效能,準度,汽化穩定...能繼承甚至可以超越MP7的話,
大家又點睇呢?  

引用:
原帖由 JBL 於 28-10-2010 23:49 發表

贊同,所以我都等緊佢就嚟出果支System 7 MP9,希望比舊款性能更好
S7 MP9??
KSC有講會出咩??

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 29-10-2010 00:28 發表

師兄…
日版…喺槍街好似已經賣咗個幾禮拜…
官網就係冇公佈TMP/MP9會出S7
如果係有舊型號而改出S7版,KSC官網係會標明(07),好似M9,M11就有.
新型號一出就係S7就唔會標明(如MP7,226R)
而廣華街賣緊d MP9亦非S7 (TMP/MP9只有日製,冇台版)
點解咁肯定?
皆因MP9嘅匣同TMP係可以共用,而TMP只有舊Hard Kick版,
而所有S7改版鎗嘅匣係不能與舊Hard Kick版共用,
再唔信就去鋪頭拎枝MP9出嚟,拉開個bolt睇下飛機咀就知啦~

引用:
原帖由 桸藍 於 30-10-2010 00:53 發表
KSC M4A1
原裝有底中,入滿氣可以FULL到一匣,
BLOWBACK 扎實,
小弟原本無諗過會買,但一玩就覺我好FEEL過自己整咗唔知幾多十K既WA,
果然係次世代GBB
嘿嘿~~
有冇諗過將飛機咀嘅出氣針孔再擴大,
仲止唔止底中??

引用:
原帖由 MG-42 於 30-10-2010 23:21 發表

現時街賣果枝唔係S7..  S7果枝未出

師兄你幾時買入先?人地話S7 MP9剛到貨個幾禮拜喎~
你果枝Hard Kick一係就早排入,再唔係就你俾人呃~~

btw....我今日出過一轉KWS,問過有MP9賣嘅鋪頭都係一個答案:[MP9冇S7版....]
睇嚟話到貨個幾禮拜嘅師兄可能係[未來人]...?

發新話題