61 12345
發新話題

還有冇人玩砌槍wa system

可能我傻啦,辛辛苦苦摷個P牌個a2身翻來,點知明腸支16a2 carbine連203都係賣4.3.
支177重慘,我買果陣5.5,依加賣4.1
個a2身買泥都係砌720遮,早知成轆買再將啲唔用野賣出去重有jetso.

附件

2-11-2010 19:21

2-11-2010 21:10

2-11-2010 21:10

GD
我要砌
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

好勁丫師兄

引用:
原帖由 ballball 於 2-11-2010 22:46 發表
你所做的我早一個月也做了,真有氣.................
我都seafood痕想整多個16" upper....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 ballball 於 2-11-2010 22:46 發表
你所做的我早一個月也做了,真有氣.................
師兄唔好禁早洩住,砌槍同買成槍係兩樣野泥,除非你係將成套GP件放翻落個P牌遮 (重慘啲啲
係呢師兄,係唔係用Burst件呀?用咩牌子呀?好用嗎?
而我就用大陸仔,汁順左,都ok吖.但用上後就覺怪不得美佬對個糸统有微言.

引用:
原帖由 horenhim 於 2-11-2010 23:25 發表

我都seafood痕想整多個16" upper....
痕就要(RR)佢.
之前砌過,用前鋼後鋁,頭擔輕輕地都幾好FEEL.

附件

3-11-2010 10:14

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-11-2010 22:09 發表
GD
我要砌
唔好吹呀!係就泥啦!砌咩先,一齊玩吖.

引用:
原帖由 jerjer 於 2-11-2010 22:11 發表
好勁丫師兄
有幾勁丫,山中大有人才在,....
最自豪就係多人一支方便野.

附件

3-11-2010 10:30

正呀師兄

我都想自己再砌一支WA M4(可能又MK18 MOD1.....)
但要睇下買咩身先∼

引用:
原帖由 macfabrica 於 3-11-2010 12:48 發表
正呀師兄

我都想自己再砌一支WA M4(可能又MK18 MOD1.....)
但要睇下買咩身先∼
18 MOD 1 正丫,
等我試幫你粗粗地計吓.唔計鏡果類令令查查
先成支井勝cqbr4.9,殺雞取卵.
拆ras放出去-6舊
重有個尾托有字都值舊半
個三角星都幾靚仔應都值兩舊
D-Ring又值五條
條內管同個hop up試放一舊囉,要預左冇人要.
再買翻啲大陸仔嘢
9"dd靚骨,5舊.難揾小小.
LMT款尾托8條.
換個好玩少少hop up,再加心機同功力,唔惜計.(當算2舊半)
條靚內管唔慳得又要3舊幾水
汁一汁條BOLT換隻平飛機又一舊.
重有準星共照門同GAS BOX要靚仔前後合計又六舊.
嘩,都5差七
(PS 大家唔該唔好同我講點解唔用vve,vfg泥改.我唔想同你吵)

引用:
原帖由 0050100 於 3-11-2010 10:30 發表

有幾勁丫,山中大有人才在,....
最自豪就係多人一支方便野.
而家有一體16"管, 所以更痕了
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 0050100 於 2-11-2010 19:21 發表
可能我傻啦,辛辛苦苦摷個P牌個a2身翻來,點知明腸支16a2 carbine連203都係賣4.3.
支177重慘,我買果陣5.5,依加賣4.1
個a2身買泥都係砌720遮,早知成轆買再將啲唔用野賣出去重有jetso.
我砌支SR16埋單八差幾,明搶成支賣5500.............
但後來計番條數,5500買番嚟都大把野執,都唔係差好多,係蝕咗隻匣囉.........

0050100前輩呀,呀V字頭佢只係學生仔,你唔好導佢啦............
雖然我都有份導佢...............

回覆 11# 的帖子

個RAS放出去都值錢架?

骨我已經有了~~

61 12345
發新話題