發新話題

還有冇人玩砌槍wa system

引用:
原帖由 macfabrica 於 3-11-2010 18:56 發表
個RAS放出去都值錢架?

骨我已經有了~~
所謂值錢,係要有人肯買先叫值錢,冇人買就一文不值............
自己諗啦..............

引用:
原帖由 F22 於 3-11-2010 18:51 發表
0050100前輩呀,呀V字頭佢只係學生仔,你唔好導佢啦............
雖然我都有份導佢...............
嘩學生喎!邊可以睇少呀!砌槍唔一定要用好多錢,平有平玩,
汁得好,夠膽試,垃圾都變上品啦!
唔好話我又吹,比啲實例你睇.
你有無見過gp個bolt catch呀?
我呢個都係gp,不過我都係汁一汁再BBQ就變成咁樣樣,可以嗎?

附件

4-11-2010 01:26

回覆 15# 的帖子

有骨在手,即好嘢梨啦!玩軍版#勝無得走,你唔係想玩蛇仔丫嗎?

我想請問樓主post果張相係vva出既?個design咁似ptw....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 0050100 於 4-11-2010 01:26 發表

嘩學生喎!邊可以睇少呀!砌槍唔一定要用好多錢,平有平玩,
汁得好,夠膽試,垃圾都變上品啦!
唔好話我又吹,比啲實例你睇.
你有無見過gp個bolt catch呀?
我呢個都係gp,不過我都係汁一汁再BBQ就變成咁樣樣,可以 ...
以前輩你功力我當然唔會質疑啦..............但唔係每個人都有你咁勁嘛........  

砌GBB,就算玩AGM要執得似樣都二三千走唔甩,再有啲要求一定過五六千.......對一個學生仔唔係少數目呀.........

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-11-2010 08:20 發表
我想請問樓主post果張相係vva出既?個design咁似ptw....
嗰幅點睇都似係key上去啦

回覆 19# 的帖子

(銀)眼咩 ,DELETE左佢囉!
你係板主,你有能力格.

引用:
原帖由 F22 於 4-11-2010 08:33 發表

砌GBB,就算玩AGM要執得似樣都二三千走唔甩,再有啲要求一定過五六千.......對一個學生仔唔係少數目呀... ...
我又同你計計交流交流.
AGM有骨版8舊半(我買果時)
換粒鋼司牙5條
換個大陸仔wa hop up 舊半有找
明知支BOLT質料差唔好野野玩bolt lock,打game玩短行程啦,重可以快啲添.
那麽我又當你要換粒bolt catch 加7條
加支紅點3舊水大把選擇啦
再加三支孖星噴油又1舊
其它無野要買啦,師兄你識佢丫嗎,你教佢汁一汁內部野跟隻匣
唔好粗手粗腳,學下保養支槍,好彩的話隻飛機頂得著,要打萬幾兩飛有難度咩
噴得靚靚地,又係一支掛得牆落得場唔失禮的m4a1.
如果你硬要導佢玩其它槍款我無野講.

又比啲例子你睇,人地玩噴大左玩卒色,我玩等出戰,自然(luc)色.

附件

4-11-2010 14:45

回覆 18# 的帖子

蛇仔我是拒絕的~

我想開井井有冇淨上身賣的?

引用:
原帖由 macfabrica 於 5-11-2010 02:07 發表
蛇仔我是拒絕的~

我想開井井有冇淨上身賣的?
狂牛有出mk18mod1 upper for ino, 不過個價就
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 25# 的帖子

係唔係明搶果份?
但我記憶中好似FOR PRIME的

其實又記憶中好似響台北TAF見過一份MK18 MOD1 UPPER
不過都成2K幾....

引用:
原帖由 0050100 於 3-11-2010 10:19 發表

唔好吹呀!係就泥啦!砌咩先,一齊玩吖.
MK18
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 F22 於 3-11-2010 18:51 發表
0050100前輩呀,呀V字頭佢只係學生仔,你唔好導佢啦............
雖然我都有份導佢...............
你枝prime

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 0050100 於 4-11-2010 10:50 發表

我又同你計計交流交流.
AGM有骨版8舊半(我買果時)
換粒鋼司牙5條
換個大陸仔wa hop up 舊半有找
明知支BOLT質料差唔好野野玩bolt lock,打game玩短行程啦,重可以快啲添.
那麽我又當你要換粒bolt c ...
其實我有過gbb(金弓)
不過因為匣問題同hop up問題令我放棄gbb
玩知早d識f22或貴師兄學野啦

引用:
原帖由 Vindicator 於 5-11-2010 22:13 發表

其實我有過gbb(金弓)
不過因為匣問題同hop up問題令我放棄gbb
玩知早d識f22或貴師兄學野啦
玩gbb要大量既金錢呀

發新話題