發新話題

還有冇人玩砌槍wa system

回覆 40# 的帖子

其實師兄對該類槍系統應認知尚淺,真的不見意散砌,
成槍幫到你.

如果成槍,唔想點整又要玩樣
真係點INO=.=貴到..

if u still looking for wa gbb internal parts fine prime the only way......if none of market forget it

各位師兄, 我想砌支M4A1, 猶疑緊到底WA好 定井勝好....?????

引用:
原帖由 Guts 於 10-11-2010 10:56 發表
各位師兄, 我想砌支M4A1, 猶疑緊到底WA好 定井勝好....?????
我一定揀井勝啦
鵰。豹。狸。獅。狒

what the different between prine & gp intrenal parts,coz gp also have the lower parts set,it's look like almost same.......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-11-2010 10:57 發表

我一定揀井勝啦
井勝D改件 同埋 損耗件 容易搵嗎? 槍街多件 定一或網上自購齊D?

回覆 50# 的帖子

我最近都想放左支KA......入支井勝玩下.....

引用:
原帖由 macfabrica 於 10-11-2010 16:14 發表
我最近都想放左支KA......入支井勝玩下.....
爭幾班,快D換啦

引用:
原帖由 McDull 於 10-11-2010 16:16 發表

爭幾班,快D換啦
井仔幾錢到?

回覆 54# 的帖子

有閒錢先~過多一兩個月啦
我見QXF都係4.9定4.5k,個價OK唔OK?

但有冇多一份upper賣的~

引用:
原帖由 macfabrica 於 10-11-2010 16:58 發表
有閒錢先~過多一兩個月啦
我見QXF都係4.9定4.5k,個價OK唔OK?

但有冇多一份upper賣的~
價差唔多啦,我上次返黎見都係咁上下,睇咩版。

UPPER。。。。。。

井仔係咪自家數

其實各位師兄對B牌成槍有ma睇法呢?

近排中左SR16毒,見到B牌枝SR16好似唔錯,又聽聞B牌=P牌身+豬P件,  攪到有D想轉玩GBB
方案:
1. 直接買B牌(如果B牌真係=P牌身+豬P件)
2. 買KA/豬P woc-x 改P牌身
3. 散砌
基本上方案3已經放棄左,始終對GBB無經驗(雖然砌槍好似好好玩 )
對於方案1同2,各位師兄可唔可以比D意見?

B牌??多d字..........

買gpwocx.....不如由頭砌過......(聽ching講)

救命,點樣砌呀.....
有無d牌子可以砌好成個trigger,成個撞針,成個selector咁買?

引用:
原帖由 carltam 於 10-11-2010 03:40 發表
B牌??多d字..........

買gpwocx.....不如由頭砌過......(聽ching講)

救命,點樣砌呀.....
有無d牌子可以砌好成個trigger,成個撞針,成個selector咁買?
sor, 我指Bombxr

發新話題