發新話題

新黎晒馬

引用:
原帖由 sunny 於 25-5-2007 02:32 發表

OK.. Let me know when u do know what is missing
應該係........唔夠密同太過空曠

我係新仔,無咁多槍住,個架好吉下 ,玩住d先

回覆 #14 伯言 的帖子

哂馬......

本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 25-5-2007 07:13 發表
哂馬......

好一隻小黃馬

寶馬都係馬

引用:
原帖由 ethanwch 於 24-5-2007 10:03 發表
Mine
得兩隻手,點解有三支一樣的m9

回覆 #38 louisli 的帖子

一支擺, 一支玩, 一支儲

回覆 #38 louisli 的帖子

俾我D表弟玩的,因為俾佢地玩 gas blowback 同AEG實在太危險。

引用:
原帖由 sunny 於 25-5-2007 02:32 發表

OK.. Let me know when u do know what is missing
係咪覺得無乜燈飾, 原味得滯呀

唉...我呢d新仔想晒都無得晒
鵰。豹。狸。獅。狒

其中一部份!

引用:
原帖由 14692 於 25-5-2007 11:56 發表
一支擺, 一支玩, 一支儲
一支不時欣賞用
一支收廠用
一支佈教用

睇過咁多c兄d相就發現....
法佬真係好偏......

唉.....好耐都冇見過呢D太陽油post啦,以前臨年尾或年頭好多呢類post
不過又真係幾大鑊,攪一攪show off起碼要成粒鐘,由取出到收起真係又煩又累,所以有槍架的街坊真幸福,只係影張相就完成唔駛煩

PS. Show off時重要小心time schedule,如果俾(渣古)見到你Show off個擺陣.....啍!!
唔好話parts連BB豆都唔俾你買

PS. 我相信朋友中豪屎你最明我講咩

好彩我重有個秘密基地收埋好哂D至愛,否則女友殺左我都似!!
不過佢成日話第時間新屋都要整個櫃比我放槍,我成日覺得佢引我
搬哂D野出來!!

晒得咁高興,我又黎~~~~~~~~~

發新話題