發新話題

新黎晒馬

回覆 #59 queen 的帖子

o my god...

回覆 #43 Smartone 的帖子

感同身受
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #59 queen 的帖子

山咁多

引用:
原帖由 Smartone 於 25-5-2007 16:14 發表
唉.....好耐都冇見過呢D太陽油post啦,以前臨年尾或年頭好多呢類post
不過又真係幾大鑊,攪一攪show off起碼要成粒鐘,由取出到收起真係又煩又累,所以有槍架的街坊真幸福,只係影張相就完成唔駛煩

PS.  ...
不晒而晒,高呀!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回覆 #64 FNP90xvhk 的帖子

有苦你唔知啫

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-5-25 13:45 發表
唉...我呢d新仔想晒都無得晒
我都係呀.................
我的雀雀..............................Orz

回覆 #66 devil-sniper 的帖子

大師兄咪玩人啦

我今日都係新仔...........

引用:
原帖由 14692 於 2007-5-26 06:38 發表
大師兄咪玩人啦

我今日都係新仔...........
自從22號大game之後,我日日都係新仔......................
我的雀雀..............................Orz

回覆 #68 devil-sniper 的帖子

我都係.....做咗五金佬, 一放假就鑼/銼/磨

引用:
原帖由 14692 於 26-5-2007 06:34 發表
有苦你唔知啫
我知,只不過係未感受到遮...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 14692 於 2007-5-26 06:41 發表
我都係.....做咗五金佬, 一放假就鑼/銼/磨
我做埋格價專員同埋收買佬,落老廣已經係工作o既一部份..........

回覆 #71 devil-sniper 的帖子

我想買都冇得買

我得幾校難鬼手拉,無得晒

回覆 #73 UTIP209 的帖子

9mm...

回覆 #73 UTIP209 的帖子

打7.62既手拉........

發新話題