發新話題

新黎晒馬

引用:
原帖由 Smartone 於 25-5-2007 16:14 發表
唉.....好耐都冇見過呢D太陽油post啦,以前臨年尾或年頭好多呢類post
不過又真係幾大鑊,攪一攪show off起碼要成粒鐘,由取出到收起真係又煩又累,所以有槍架的街坊真幸福,只係影張相就完成唔駛煩

PS.  ...
唉...

我諗你都係醒定d,一陣真係俾佢見到,我諗你日日唔止初三,初七都尼緊...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 14692 於 26-5-2007 05:20 發表
山咁多
又過咗幾年....都多咗5~6枝啦.......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:24 發表

唉...

我諗你都係醒定d,一陣真係俾佢見到,我諗你日日唔止初三,初七都尼緊...
.............. 太遲啦.............俾個Post引哂D杉樹出嚟......唸住順便抹吓油啦....點知....呢頭排哂出嚟....果頭電話就到...渣古就快飛到返嚟....嘩!!我狼狽到呀....好似偷食俾人發現咁.....9秒9收哂D柴呀,棍呀入袋...又要整番好D床單....嗚~
真真男人之苦也.....

PS.一日最Q衰都係R字頭個死仔,唔係佢一句咩..曬呀....高呀.....我都惗住忍一忍就算.................話時話我決定下次攞R人枝ACCUPOINT俾各工友狎玩...以報一箭之仇:x .........

回覆 #78 Smartone 的帖子

你太座最多咪話你兩句, 冇事既
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Smartone 於 30-5-2007 04:21 發表

.............. 太遲啦.............俾個Post引哂D杉樹出嚟......唸住順便抹吓油啦....點知....呢頭排哂出嚟....果頭電話就到...渣古就快飛到返嚟....嘩!!我狼狽到呀....好似 ...
聽講accpoint可以防火
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #80 Hkpolice-Psu 的帖子

你咪咁衰啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 marc 於 23-5-2007 21:29 發表
晒馬
晒住咁多先....
個柜自已做定係現貨黎架??

回覆 #80 Hkpolice-Psu 的帖子

預埋我~~~~

引用:
原帖由 marc 於 23-5-2007 21:29 發表
晒馬
晒住咁多先....
好晒呀,救我呀!俾番一兩支我呀,你都用唔晒嫁la   ...

嘩....詁唔到呢個post又浮番出嚟.....marc兄D架掙真係百看不厭

引用:
原帖由 Smartone 於 15-6-2007 23:32 發表
嘩....詁唔到呢個post又浮番出嚟.....marc兄D架掙真係百看不厭
i'm waiting to see your collection!!

發新話題