發新話題

今日行過明槍,跌左$1,600

引用:
原帖由 RCman 於 24-11-2010 11:45 發表

是呀,師兄。
因為我有猪P magazine,
如果要比$買,我都會買bomber or ProWin
不過,問題昨晚解決了,都係放棄KA
最大問題係gp匣如果死wa佬你就一定要買佢果個專用死wa佬(wa佬個o-ring都係專用),$220
但佢隻匣先大約$400以下
當我傻瓜....

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回覆 40# 的帖子

我果支又係實到X街,個火帽花左了....

而家諗緊好唔好轉短管...

引用:
原帖由 macfabrica 於 24/11/2010 07:01 PM 發表
我果支又係實到X街,個火帽花左了....

而家諗緊好唔好轉短管...
咁你而加開唔開到?不如教吓我!
我而加都仲係開唔到!!!

引用:
原帖由 061084 於 26-11-2010 19:31 發表

都話用士把拿咯...................

引用:
原帖由 061084 於 26-11-2010 19:31 發表

唔係左就係右....
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-11-2010 19:50 發表

唔係左就係右....
即係冇答過..................
KA係逆牙,即由右向左方向鬆...........

引用:
原帖由 F22 於 26/11/2010 07:56 PM 發表

即係冇答過..................
KA係逆牙,即由右向左方向鬆...........
謝!!!

收到樓主聲淚俱下既求救PM,問我為何用pro-win匣會冇連發呢?所以我响度作簡單教學............

其實唔只KA,用GP bolt一樣會比pro-win匣隻valve lock隻轆仔刮到飛機右邊入氣咀而冇連發....

一句講晒:磨啦............不要問,只要信........磨咗包你有auto..............

借此post請教F22師兄,如果INO原廠鋼Bolt Carrier改裝Enxrgy塑膠Bolt,再配合Prx-Win二代匣,如想連發暢順,是否也應該打磨塑膠Bolt的右邊入氣呢?謝謝賜教!

引用:
原帖由 f22a 於 1-12-2010 10:09 發表
借此post請教F22師兄,如果INO原廠鋼Bolt Carrier改裝Enxrgy塑膠Bolt,再配合Prx-Win二代匣,如想連發暢順,是否也應該打磨塑膠Bolt的右邊入氣呢?謝謝賜教!
師兄個名?
入番正題:如果連發時快時慢,飛機入氣咀又有刮蝕痕跡都可以試吓磨,反正唔會影響到火力,但最緊要連發暢順啫...

引用:
原帖由 F22 於 1-12-2010 08:56 發表
收到樓主聲淚俱下既求救PM,問我為何用pro-win匣會冇連發呢?所以我响度作簡單教學............
其實唔只KA,用GP bolt一樣會比pro-win匣隻valve lock隻轆仔刮到飛機右邊入氣咀而冇連發....;mbo ...
多謝師兄指教

原來 KA  係裝唔到真數退閘制

引用:
原帖由 BMW 於 2-12-2010 00:53 發表

多謝師兄指教
客氣客氣.................咁搞掂未先?
另外,師兄有冇與趣去一月十六日CGF大game呀? 攞埋嚟一齊玩GBB吖............

引用:
原帖由 BMW 於 2-12-2010 00:55 發表
原來 KA  係裝唔到真數退閘制
KA=GP=AGM=金弓 =WA槍身短3mm
prime身,井性,毒虫它先裝到真數退閘制............

引用:
原帖由 F22 於 2-12-2010 07:49 發表

客氣客氣.................咁搞掂未先?
另外,師兄有冇與趣去一月十六日CGF大game呀? 攞埋嚟一齊玩GBB吖............
ok 呀 , 不過輪到要整 d KA 閘
1月 ? ok 呀

發新話題